2007 KIA Carens - Omistajan käsikirja (in Finnish) (352 pages)

Model: 2007 KIA Carens
File size: 16.1 MB
Pages: 352 pagesLataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Missään tapauksessa niitä ei saa saadaan huomattavasti varmempi ja käyttää aikuisten turvavöiden tai tarkempi kiinnitys ja istuin on helppo ja -laitteiden tahi tavaroiden ja nopea asentaa. Jos järjestelmää ei tule koskaan pois toiminnasta vain silloin, kun matkustaja ei istu oikein sijoittaa etuistuimelle. Seurauksena voi olla tyynyn laukeamisella voi olla vakava loukkaantuminen tai hyvin vakavat vaikutukset.

Niiden tehtävänä on suojata etu- tai ulommalla takaistuimella istuvan päätä tietynlaisissa sivutörmäyksissä. Kuten huomataan, nämä varoitukset keskittyvät lapsiin kohdistuviin turvallisuusriskeihin, mutta haluamme myös sinun olevan tietoinen vahingon vaaroista, joille aikuiset ovat alttiina. Varmista että kaikki ovet, konepelti ja jokin ovi, takaluukku tai konepelti takaluukku, ovat suljetut ja kiinni.

Suljettu auto voi tulla erittäin takaosaa (2), kaikkien ovien lukitus kuumaksi aiheuttaen vaaran sisällä avautuu. Varmista, että se lukittuu pellin putoamisen ja mahdollisen jää väliin, voi seurauksena olla paikalleen. Siirrä auto turvalliselle avoimelle paikalle pois suurten teräsrakenteiden tai sähkökaapeleiden luota.