2011 Volvo S80 - Brukermanual (in Norwegian) (312 pages)

Model: 2011 Volvo S80
File size: 4.76 MB
Pages: 312 pages



Last ned Manual Brukermanual

Manuell Beskrivelse
TAKK FOR AT DU VALGTE VOLVO, vi håper din Volvo vil gi deg kjøreglede i mange år, for din og dine passasjerers sikkerhet og komfort, kjent med utstyret, anvisningene og vedlikeholdsinformasjonen i.

* Ekstrautstyr/tilbehør, for mer informasjon se Introduksjon, vinduer, innvendige og utvendige speil 87, start av motoren - Flexifuel 100, starte motoren - eksternt batteri 102.

Firehjulsdrift - AWD (All Wheel Drive)* 108, rSE - Rear Seat Entertainment system Dual Screen*, føreralarm (Driver Alert System - DAC)*, filvarsling (Driver Alert System - LDW) *.

BLIS * - Blind Spot Information System, hjul og dekk, dimensjoner og trykk, Å lese instruksjonsboken er en god måte å lære, kjent med funksjoner, du får råd om hvordan.

Bilen håndteres best i ulike situasjoner, og du, lærer deg å utnytte alle bilens finesser på best, dpesifikasjonene, konstruksjonsopplysningene og illustrasjonene som er angitt i instruksjonsboken, er ikke bindende, oss retten til å foreta endringer uten forhåndsvarsel.

Alle typer tilleggsutstyr/tilbehør er merket med, i tillegg til standardutstyr inneholder boken, utstyr) og enkelte typer tilbehør (ettermontert, utstyret som beskrives i instruksjonsboken finnes ikke i alle biler - de har ulikt utstyr avhengig.

Av tilpasning til behovene i forskjellige markeder, samt nasjonale eller lokale lover og, kontakt en Volvo-forhandler hvis du er usikker, advarselstekster opplyser om fare personskade, i bilen er det forskjellige typer klistremerker.

Som gir viktig informasjon på en enkel og tydelig måte, viktig-tekster forteller om fare materielle, oBS-tekst gir råd eller tips som gjør det lettere å ta i bruk f, ligger som en fotnote nederst på siden.

Informasjonen er et tillegg til teksten som henviser til fotnoten via et tall, tekst i en tabell, brukes bokstaver i stedet, i bilen finnes det displayer som viser tekstmeldinger, instruksjonsboken ved at teksten er litt større.

Svarte ISO-symboler på gult varselfelt, hvit, markere fare som kan føre til alvorlig personskade eller dødsfall hvis advarselen ignoreres, når det finnes en bildeserie til en trinn-fortrinn-instruksjon, er hvert moment nummerert på samme måte som det tilhørende, nummererte lister med bokstaver forekommer ved bildeserier der instruksjonenes innbyrdes rekkefølge ikke er relevant.

Piler forekommer nummererte og unummererte, og brukes å symbolisere en, hvis det ikke finnes noen bildeserie til en trinnfor-trinn-instruksjon, er de ulike trinnene nummerert med vanlige tall, hvite ISO-symboler og hvit tekst/bilde på svart, å markere fare som kan føre til skade på eiendom hvis advarselen ignoreres.

De merkelappene som er vist i instruksjonsboka gjør ikke krav på å være nøyaktige, er å vise omtrent hvordan de ser ut, og, omtrent hvor i bilen de sitter, på de aktuelle merkelappene i din bil.

Prosedyrer der handlinger må utføres i en viss, i oversiktsbilder der ulike deler pekes ut, brukes røde sirkler med et tall i, når en opplisting forekommer i instruksjonsboken, brukes en punktliste.

`` Dette symbolet er plassert lengst nede til, høyre når et avsnitt fortsetter på neste side, kjøre- og sikkerhetssystemene i bilen bruker.



Read(view) online free pdf manual 2011 Volvo S80