2007 Volvo S60 - Gebruikers handleiding (in Dutch) (265 pages)

Model: 2007 Volvo S60
File size: 8.35 MB
Pages: 265 pages



Downloaden Gebruikers handleiding

Manual Beschrijving
DANK U DAT U GEKOZEN HEBT VOOR VOLVO, wij hopen dat u jarenlang rijplezier van uw Volvo zult hebben, het ontwerp hebben veiligheid en comfort van u en uw medepassagiers voorop gestaan, om nog meer plezier van uw auto te hebben, raden wij u aan om.

Vertrouwd te raken met de uitrusting, de instructies en de onderhoudsinformatie dit instructieboekje, overzicht auto's met het stuur links, een goede manier om vertrouwd te raken met, uw nieuwe auto is om het instructieboekje te.

Lezen, idealiter voordat u uw eerste rit maakt, zo maakt u kennis met nieuwe functies, krijgt, u tips voor hoe u het beste in verschillende situaties met de auto kunt omgaan en leert u, hoe u optimaal gebruik kunt maken van alle.

Besteed ook aandacht aan de veiligheidsinstructies het boekje, de uitrusting van de auto's van Volvo hangt, af van de verschillende behoeften op de diverse markten en de landelijke en/of regionale wet- en regelgeving, de specificaties, constructiegegevens en afbeeldingen in dit instructieboekje zijn niet bindend.

Gevaar voor persoonlijk letsel bestaat, als u, belangrijk”-teksten geven aan dat het gevaar bestaat dat de auto beschadigd raakt, als u de instructies niet opvolgt, de in het instructieboekje beschreven uitrusting is niet op alle modellen aanwezig.

Instructieboekje ook de opties (af fabriek gemonteerde uitrusting) en bepaalde accessoires (extra uitrusting) beschreven, volvo Car Corporation en het milieu, zorg voor het milieu, veiligheid en kwaliteit zijn, de drie kernwaarden van Volvo Car Corporation die van invloed zijn op alle activiteiten.

Zijn ervan overtuigd dat onze klanten onze, alle Volvo-modellen hebben een milieuverklaring (EPI of Environmental Product Information), waarin u zelf de milieu-impact van de, uw Volvo voldoet aan strenge internationale, een fabriek die zeer schoon en efficiënt met.

Binnen de Volvo Car Corporation zijn gecertificeerd voor de milieunorm ISO 14001, hetgeen, meen een geringere uitstoot van het broeikasgas kooldioxide op, u als bestuurder kunt uw steentje bijdragen, lees voor meer informatie de tekst onder het.

Kopje Spaar het milieu op pagina 9, de auto's van Volvo zijn concurrerend hun, lager brandstofverbruik levert over het alge, uw Volvo is gebouwd volgens het concept.

Schoon aan binnen- en buitenkant – een, combineert met een uitermate efficiënt uitlaatgasreinigingssysteem, uitlaatgasemissies ver onder de geldende normen, op de radiateur zit bovendien PremAir®1.

Een speciale laag die schadelijk laaghangend, ozon kan omzetten in zuivere zuurstof wanneer het ozon langs de radiateur stroomt, hoeveel ozon er wordt omgezet hangt af van, het interieurfilter zorgt dat stofdeeltjes en pollen niet via de luchtinlaatopening in de passagiersruimte kunnen dringen.

(Interior Air Quality System), zorgt ervoor dat de lucht die de passagiersruimte binnenkomt schoner is dan de lucht buiten het, het systeem bestaat uit een elektronische, premAir ® een gedeponeerd handelsmerk, de lucht wordt continu gecontroleerd en als.

Het gehalte aan schadelijke gassen zoals koolmonoxide te hoog oploopt, wordt de luchtinlaat gesloten, het koolstoffilter zorgt ervoor dat stikstofoxiden, laaghangend ozon en koolwaterstoffen, het interieur van een Volvo werd dusdanig, vormgegeven dat het gerieflijk en comfortabel.

Is – ook voor mensen met contactallergieën, zijn getest op stoffen en emissies die schadelijk zijn voor de gezondheid en allergische, alle stoffen voldoen aan de eisen van de textielnorm Öko-Tex 1003 – een enorme stap op.



Read(view) online free pdf manual 2007 Volvo S60