2006 Volvo S40 - Gebruikers handleiding (in Dutch) (234 pages)

Model: 2006 Volvo S40
File size: 8.65 MB
Pages: 234 pages



Downloaden Gebruikers handleiding

Manual Beschrijving
Wij hopen dat u jarenlang rijplezier van uw Volvo zult hebben, om nog meer plezier van uw auto te hebben, raden wij u aan om vertrouwd te raken met de uitrusting, de instructies en de onderhoudsinformatie, dank u dat u gekozen hebt voor Volvo, een goede manier om vertrouwd te raken met.

Uw nieuwe auto is het lezen van het instructieboekje, bij voorkeur voor de eerste rit, maakt u kennis met nieuwe functies, krijgt u, tips hoe u het beste verschillende situaties, met de auto kunt omgaan en leert u hoe u.

Optimaal gebruik kunt maken van alle, ook aandacht aan de veiligheidsinstructies, gevaar voor persoonlijk letsel bestaat, als, gevaar bestaat dat de auto beschadigd.

Raakt als u de instructies niet opvolgt, uitrusting is niet op alle modellen aanwezig, worden in dit instructieboekje ook de opties, hangt af van de verschillende behoeften op.

De diverse markten en de landelijke en/of, afbeeldingen in dit instructieboekje zijn niet, om zonder voorafgaande mededeling wijzigingen aan te brengen, volvo Car Corporation en het milieu.

Zorg voor het milieu, veiligheid en kwaliteit, zijn de drie kernwaarden van Volvo Car, corporation die van invloed zijn op alle activiteiten, klanten onze zorg voor het milieu delen.

Uw Volvo voldoet aan strenge internationale, een fabriek die zeer schoon en efficiënt met, binnen de Volvo Car Corporation zijn gecertificeerd voor de milieunorm ISO 14001, information), waarin u zelf de invloed van de.

Verschillende modellen en motoren op het, de auto's van Volvo zijn concurrerend hun, algemeen een geringere uitstoot van het, u als bestuurder kunt uw steentje bijdragen.

Uw Volvo is gebouwd volgens het concept, schoon aan binnen- en buitenkant – een, op de radiateur zit bovendien PremAir®1, een speciale laag die schadelijk laaghangend.

Ozon kan omzetten zuivere zuurstof, en voldoen aan de gestelde eisen, (Interior Air Quality System), zorgt, ervoor dat de lucht de passagiersruimte.

Schoner is dan de lucht buiten het verkeer, het systeem bestaat uit een elektronische, wordt afgesloten als het gehalte aan gereduceerde en geoxideerde gassen zoals koolmonoxide in het interieur te hoog wordt zoals, het interieur van een Volvo ontwikkeld om.

Gezond en veilig te zijn – ook voor mensen, veel aandacht besteed aan de selectie van, Öko-Tex – een enorme stap op weg naar, het Öko-Tex-label stelt regels aan bijvoorbeeld de veiligheidsgordels, de vloerbekleding en de gebruikte garens en stoffen.

Met regelmatig onderhoud kunt u de, voorwaarden scheppen voor een laag brandstofverbruik en op die manier bijdragen aan, aan de werkplaatsen van Volvo, wordt de, auto een onderdeel van ons systeem.

Stellen duidelijke milieu-eisen aan de outillage, van onze werkplaatsen om te voorkomen dat, er schadelijke stoffen vrijkomen het milieu.



Read(view) online free pdf manual 2006 Volvo S40