2018 Tesla Model X - Omistajan käsikirja (in Finnish) (227 pages)

Model: 2018 Tesla Model X
File size: 5.23 MB
Pages: 227 pages



Lataa käsikirja Omistajan käsikirja

Manuaalinen Kuvaus
Maksimiakkuteho on suunniteltu maksimaaliseen lyhytaikaiseen suorituskykyyn, eikä sitä ole tarkoitettu päivittäiseen ajamiseen. Lisätehon haittapuolena on kohonnut energiankulutus ja virran nopeampi loppuun kuluminen pitkään jatkuvassa ajossa. Insane- tai Ludicrous-kiihtyyvysasetus tarjoaa huomattavan suorituskyvyn nousun jopa ilman maksimiakkutehon käyttöä.

Tavanomaisissa ajotilanteissa maksimiakkutehon tuomaa tehonlisäystä ei itse asiassa välttämättä huomaa. Huomaa: Maksimiakkutehon tilan tukemiseen vaaditaan vähintään 20 % akun latauslukema. Maksimiakkutehon tilaa ei voi käynnistää latauslukeman ollessa 20 % tai vähemmän.

Lisäksi maksimiakkuteho kytkeytyy pois päältä koska tahansa käytön aikana latauslukeman laskiessa alle 20 % tasolle. Käytettäessä maksimiakkutehon asetusta Model X -auto kuluttaa enemmän energiaa, koska se pitää akun lämpötilaa ihanteellisella lämpötila-alueella. Max Battery Power -asetuksen voi kytkeä pois päältä koska tahansa vaihtamalla kiihtyvyyden voimakkuuden Chill- tai Sport-asetukselle (tai koskettamalla Max Battery -tilan ponnahdusikkunan painiketta).





Read(view) online free pdf manual 2018 Tesla Model X