2018 Tesla Model X - Instruktionsbog (in Danish) (223 pages)

Model: 2018 Tesla Model X
File size: 5.24 MB
Pages: 223 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Du kan tilknytte en førerprofil til en bestemt nøgle for at tillade Model X at vælge den korrekte førerprofil automatisk, når den tilknyttede nøgle registreres, mens du nærmer dig bilen og åbner døren. For at tilknytte en førerprofil til en nøgle skal du sætte dig ind i Model X med nøglen og trykke på Controls > Settings > Driver Profiles på køretøjets touchskærm. Vælg den førerprofil du gerne vil have tilknyttet til nøglen, og tryk derefter på Link to Key Fob.

Bemærk: Model X registrerer kun én nøgle ad gangen. Førerprofilen er tilknyttet den nøgle, som køretøjet registrerer på det pågældende tidspunkt. Hvis du ønsker at tilknytte førerprofiler til flere nøgler, skal du derfor sørge for, at det kun er den nøgle, som du ønsker knyttet til førerprofilen, som er inden for rækkevidde, mens tilknytningsproceduren udføres.

Flyt alle andre nøgler uden for rækkevidde (mindst én meter væk fra Model X). Bemærk: Model X understøtter op til otte tilknyttede nøgler. En førerprofil kan dog kun være tilknyttet én nøgle.





Read(view) online free pdf manual 2018 Tesla Model X