2016.5 Škoda Citigo - Instruktionsbog (in Danish) (140 pages)

Model: 2016.5 Škoda Citigo
File size: 22.32 MB
Pages: 140 pages



Hent Manual Instruktionsbog

Manual Beskrivelse
Som følge af kravene i det pågældende lands gældende lov kan datoen, første indregistrering angives i stedet datoen nyvognsinspektionen, i denne instruktionsbog kan du læse om, hvordan bilen betjenes, vigtige sikkerhedsanvisninger, pleje og vedligeholdelse af bilen, selvhjælp samt om bilens tekniske data, læs venligst denne instruktionsbog nøje igennem, da det er en forudsætning for korrekt anvendelse af bilen, at den fremgangsmåde, som er beskrevet i denne bog, følges.

Overhold altid det pågældende lands gældende lov om anvendelse af bilen, ret altid din opmærksomhed mod kørslen! Som fører af bilen har du det, vi ønsker dig god fornøjelse med din ŠKODA, garanti- og reklamationsret og ŠKODA garanti.

Telefon og systemet Move & Fun, tilkøring af motor og økonomisk kørsel, garanti- og reklamationsret og ŠKODA garanti på nye, din ŠKODA partner hæfter som sælger for mangler på din nye ŠKODA, på.

ŠKODA Original Dele og ŠKODA Original Tilbehør i overensstemmelse med de, ud over garanti- og reklamationsretten giver selskabet ŠKODA AUTO dig, ŠKODA garantien på nye biler (i det efterfølgende kaldt ŠKODA garanti) i henhold til de betingelser, der er beskrevet i det efterfølgende, i forbindelse med ŠKODA garantien sørger selskabet ŠKODA AUTO følgende ydelser.

▶ Gratis reparation af skader på grund af fejl, der opstår på din bil inden 2 år, ▶ Gratis reparation af skader på grund af en lakfejl, der opstår på din bil inden, ▶ Gratis reparation af gennemtæring på karrosseriet, som opstår på din bil inden for 12 år fra garantiens begyndelse, garantien træder i kraft den dag, hvor den nye bil ved køb udleveres til den.





Read(view) online free pdf manual 2016.5 Škoda Citigo