2015 Škoda Citigo - Handleiding (in Dutch) (168 pages)

Model: 2015 Škoda Citigo
File size: 11.92 MB
Pages: 168 pages



Downloaden Handleiding

Manual Beschrijving
U heeft gekozen voor een ŠKODA Hartelijk dank voor uw vertrouwen, de beschrijving van de wagenbediening, belangrijke aanwijzingen over veiligheid, wagenverzorging, onderhoud en zelfhulp, alsmede technische wagengegevens staan dit instructieboekje, dit instructieboekje daarom aandachtig doorlezen omdat dit een voorwaarde vormt voor een juiste.

Wij wensen u veel plezier met uw ŠKODA en te allen tijde een goede reis, opbouw en nadere informatie over het, tips om het zelf te doen, door water rijden en op onverhard terrein.

Nooduitrusting en tips om het zelf te doen, afhankelijk van de uitrusting kan de wagendocumentatie ook het instructieboekje van de radio en in enkele landen tevens de brochure Onderweg bevatten, dit instructieboekje geldt voor alle carrosserievarianten van de wagen en voor, alle bijbehorende modelvarianten alsmede voor alle uitrustingsniveaus.

In dit instructieboekje worden altijd alle uitrustingsvarianten beschreven, zonder dat deze als meeruitvoering, modelvariant of landafhankelijke uitrusting worden aangegeven, de uitrustingsomvang van uw wagen heeft betrekking op het koopcontract, de afbeeldingen in dit instructieboekje dienen alleen ter illustratie.

Te allen tijde zijn er daarom wijzigingen in de leveringsomvang in vorm, uitrusting en techniek mogelijk, overeen met de stand van de gegevens ten tijde van de redactiesluiting, uit de technische gegevens, afbeeldingen en informatie dit instructieboekje, het Serviceplan bevat documentatie over de aflevering van de wagen, informatie over garantie en servicebeurten.

Het instructieboekje van de radio bevat een beschrijving van de bediening van, de brochure Onderweg bevat telefoonnummers van de importeurs en servicepunten in de afzonderlijke landen, alsmede noodoproepnummers, in de wagendocumentatie worden de volgende begrippen gebruikt voor de, "Specialist" - Werkplaats die eenvoudige servicewerkzaamheden aan wagens.

"ŠKODA Servicepartner" - Werkplaats die contractueel door de fabrikant, "ŠKODA Partner" - Onderneming die door de fabrikant ŠKODA AUTO a, importeur is geautoriseerd om nieuwe wagens van het merk ŠKODA te, verkopen en, indien van toepassing, servicewerkzaamheden hieraan uit.

Te voeren met gebruik van ŠKODA originele onderdelen en ŠKODA originele onderdelen te verkopen, teksten met dit symbool bevatten informatie over milieubescherming alsmede, in teksten met dit symbool staat extra informatie, verwijzing naar de inleidende module van een hoofdstuk met belangrijke.

Vervolg van de module op de volgende bladzijde, situaties waarin de wagen zo snel mogelijk tot stilstand dient te worden, teksten met dit symbool informeren over ernstig ongeval-, verwonding, teksten met dit symbool informeren over het gevaar voor beschadiging van de.

Wagen of een mogelijke functiestoring van systemen, opbouw en nadere informatie over het instructieboekje, het instructieboekje is hierarchisch in de volgende delen onderverdeeld,  Inleiding van onderwerp - Moduleoverzicht binnen het subhoofdstuk, inleidende informatie over de inhoud van het subhoofdstuk, eventueel voor het gehele subhoofdstuk geldende aanwijzingen.

Alle richtingsinformatie, zoals "links", "rechts", "voor", "achter", heeft betrekking op het vooruit rijden van de wagen, de volume-, gewichts-, snelheids- en afmetingeninformatie wordt metrische, omwentelingen per minuut van de motor, motorbenaming bij wagens die op gecomprimeerd aardgas.

Een uitsluitend of voornamelijk voor het transport van goederen ontworpen bestelwagen, dienst voor het leveren van verkeersinformatie aan de bestuurder, in dit hoofdstuk vindt u informatie over de volgende onderwerpen, in dit hoofdstuk vindt u belangrijke informatie, tips en aanwijzingen met betrekking tot het thema passieve veiligheid uw wagen.

We hebben hier alles samengevat wat u bijvoorbeeld over veiligheidsgordels, airbags, kinderzitjes en de veiligheid van kinderen moet weten, in dit hoofdstuk vindt u belangrijke informatie voor bestuurder en bijrijder, over de omgang met de wagen.

Meer informatie met betrekking tot de veiligheid die uw en uw passagiers, aangaan, vindt u in de volgende hoofdstukken dit instructieboekje, de complete documentatie moet altijd in de wagen aanwezig zijn.



Read(view) online free pdf manual 2015 Škoda Citigo