2015 Škoda Citigo - Ägarmanual (in Swedish) (156 pages)

Model: 2015 Škoda Citigo
File size: 11.85 MB
Pages: 156 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Du har valt en ŠKODA – hjärtligt tack för ditt förtroende, i den här bruksanvisningen hittar du anvisningar för manövrering av fordonet, viktig information om, säkerhet, skötsel och underhåll, samt tekniska fordonsdata, läs igenom den här bruksanvisningen noggrant och följ anvisningarna i den, eftersom det är en förutsättning för korrekt användning av fordonet.

Vi önskar dig mycket glädje med din nya ŠKODA, med vänlig hälsning, ŠKODA AUTO a, i fordonets dokumentation hittar du alltid denna bruksanvisning och serviceplanen, beroende på fordonets utrustning kan fordonsdokumentationen även omfatta.

Bruksanvisningen till radion och i vissa länder även broschyren på väg, den här bruksanvisningen gäller för alla karossvarianter av fordonet, för alla, tillhörande modellvarianter och för alla utrustningsnivåer, i bruksanvisningen beskrivs alla möjliga utrustningsvarianter, utan att de anges som extrautrustning, en viss modellvariant eller som marknadsspecifik utrustning.

Bruksanvisning inte nödvändigtvis finns i fordonet, utrustningen på fordonet beror på köpeavtalet för fordonet, om utrustningens omfattning, kontakta en ŠKODA-partner, bilderna i bruksanvisningen fungerar enbart som förtydligande exempel.

Bilderna kan mindre detaljavvikelser förekomma i jämförelse med ditt fordon, bilderna används endast för att ge allmän information, inga anspråk kan grundas på tekniska uppgifter, bilder och information i den, serviceplanen innehåller dokumentation i samband med fordonsöverlämnande.

Samt information om garanti och service, bruksanvisningen för radion innehåller en beskrivning av manövreringen av radion, i broschyren På väg hittar du telefonnummer till importörer och kundtjänster i, texter med denna symbol innehåller extra information.

I fordonets dokumentation används följande begrepp i samband med servicearbeten på fordonet, "Fackverkstad" - verkstad som på ett fackmässigt sätt utför servicearbeten på, en ŠKODA-servicepartner, eller en oberoende verkstad, "ŠKODA servicepartner" - verkstad som enligt avtal med tillverkaren ŠKODA.

"ŠKODA-partner" - företag som av tillverkaren ŠKODA AUTO a, återförsäljare är auktoriserat att sälja nya fordon av märket ŠKODA och, om tillämpligt, utföra service på dessa fordon med ŠKODA originaldelar, en översikt över de symboler som används i bruksanvisningen och en kort förklaring av deras innebörd.

Hänvisning till den inledande modulen av ett kapitel med viktig information och säkerhetsanvisningar, situationer då fordonet bör stannas snarast möjligt, texter med denna symbol uppmärksammar på en allvarlig olycks- och skaderisk eller på livsfara, texter med denna symbol uppmärksammar på risken för skador på fordonet.

Eller för eventuella funktionsfel på vissa system, texter med denna symbol innehåller information om miljöskydd samt tips för, bruksanvisningens struktur och mer information, bruksanvisningen är hierarkiskt uppdelad i följande områden.

 Inledning till ett ämne - översikt över moduler inom ett kapitel, inledande information om kapitlets innehåll, anvisningar som gäller för hela, använd sökordsindexet i slutet av bruksanvisningen för att leta efter information, alla riktningsangivelser, som "vänster", "höger", "fram", "bak", gäller i fordonets, volym-, vikt-, hastighets- och längduppgifter anges i metriska enheter, såvida.

Förenta nationernas ekonomiska kommission för Europa, motorbeteckning för fordon som drivs med komprimerad fordonsgas, en skåpbil som uteslutande eller övervägande är konstruerad för godstransport, tjänst för överföring av trafikinformation till föraren.

I detta kapitel finns information om, de tillåtna axelbelastningarna och fordonets totalvikt får inte överskridas, stäng alla dörrar samt motorhuven och bagageluckan, se till att inga föremål kan hindra pedalerna.

Skydda barn genom att spänna fast dem korrekt med säkerhetsbältet i en, lämplig barnstol » sidan 19, Säker transport av barn, inta rätt sittläge » sidan 9, Rätt och säker sittställning.



Read(view) online free pdf manual 2015 Škoda Citigo