2015 Seat Alhambra - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (312 pages)

Model: 2015 Seat Alhambra
File size: 5.29 MB
Pages: 312 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Manuel Açıklama
Bu durumda çocuk fırlayacak ve ciddi çerçevesinde, yolcu hava yastığı hakkında şekilde yaralanacaktır. Ön yolcu koltuğunda çocuk koltuğu monte edilirse, bir kaza halinde maruz kullanıyorsanız dikkat edilecek kalınacak ciddi veya ölümcül yaralanma hususlar: riski artar. Çocukların güvenli taşınması Kemeri elinizle düzeltin, böylece kolayca kası bulunur.

Çalışma Uygun ayar cihazını kullanarak kayışları Çocuk koltuğunu alt bağlantı noktalarına eşit sıkın. Emniyet kemeri yönlendirme kolunu cam Çocuk koltuğuna sıkıca oturana dek tarafındaki yan baş desteğine sabitleyin. Gösterge, takılı gösterge deyken sistem, belli parçalar ve işlevleri le birlikte gösterge panelinde gösterilir ve paneli tipine göre değişebilir.

Acil durumlarda aracı koruma amaçlı olarak merkezi kilitleme kendi başlarına terk edemeyebilir veya özelliği kısa bir süre devre dışı kalır. Araç anahtarı aracı sadece aracın aralığı dahilindeyse ve pillerde yeterli güç varsa Şek. Bu sadece sürücü uzaklaştırılırsa ve daha sonra tekrar o ken otomatik olarak kilit devre dışı kalır.





Read(view) online free pdf manual 2015 Seat Alhambra