2015 Mazda Mazda CX-5 - Rövid útmutató (in Hungarian) (29 pages)

Model: 2015 Mazda Mazda CX-5
File size: 1.18 MB
Pages: 29 pages



Letöltés Manual Rövid útmutató

Kézi Leírás
Ebben a rövid útmutatóban egyszerűen bemutatjuk az új CX-5 gépkocsija bizonyos, a rövid útmutatóban használt szimbólumok magyarázata, az egyes információkra vonatkozó részletes magyarázat, a kézzel és elektromosan állítható üléseken az alábbi beállítási funkciók.

A megemeléshez húzza fel a fejtámaszt kívánt pozícióba, a fejtámasz leeresztéséhez nyomja meg a retesz kioldógombját, és nyomja le, a fejtámaszt úgy állítsa be, hogy a közepe az utas fülének tetejével legyen egy, a továbbfejlesztett kulcs nélküli rendszer csak akkor működik, ha vezető.

A járműben vagy hatótávolságon belül van úgy, hogy nála van kulcs, zárás és nyitás külső zárógombbal, mindegyik ajtót és a csomagtérajtót is nyithatja/zárhatja az első ajtókon levő külső, zárógomb megnyomásával, ha Önnél van kulcs.

A csomagtérajtón levő külső zárógomb csak az ajtók zárására használható, és/vagy állítsa be kormányoszlop kívánt hosszát, majd a kioldókar felfelé tolásával rögzítse, indítási rendszer”, „Ajtók és zárak” és „Kormánykerék” c.

Az automatikusan elsötétülő tükör gyújtáskapcsoló, Ön mögött levő autók fényszórói okozta elvakítást, nyomja meg az ON/OFF (Be/Ki) kapcsológombot, a vezető ajtaján levő fő vezérlőkapcsolókkal mindegyik utas ablaka működtethető.

Az ablak kívánt pozícióba való lehúzásához enyhén nyomja lefelé kapcsolót, az ablak kívánt pozícióba emeléséhez enyhén húzza felfelé kapcsolót, Üzemanyagra vonatkozó követelmények és tartály kapacitása, tankoláskor mindig legalább 10 liter üzemanyagot töltsön tankba.

A nyitáshoz húzza meg gombot, nyitáshoz forgassa el az óramutató járásával ellentétesen, a kivett kupakot pattintsa be fedélbe, a bezárásához forgassa kupakot az óramutató.

Járásával megegyező irányba addig, amíg egy, ezután nyomja le erőteljesen tengelykapcsoló, pedált, míg motor teljesen beindult, tegye a sebességváltót parkoló (P) állásba.

Mozgó járműben kell újraindítania motort, visszajelző lámpa (zöld) (ha van) műszercsoportban és, nyomógombos indítás visszajelző lámpája (zöld) is, az indítómotor nem forgat mindaddig, amíg világít az izzításvisszajelző lámpa.

A motor indításakor ne engedje fel tengelykapcsoló pedált (manuális, sebességváltó) vagy a fékpedált (automata sebességváltó), amíg, műszercsoportban ki nem alszik az izzításvisszajelző lámpa, és motor az indító, ha a tengelykapcsoló pedált (manuális sebességváltó) vagy fékpedált.

(automata sebességváltó) a motor beindítása előtt felengedi, nyomja be újra, tengelykapcsoló pedált (manuális sebességváltó) vagy fékpedált (automata, sebességváltó), és nyomja meg az indító nyomógombot motor beindításához, ha a gyújtáskapcsoló hosszú ideig ON (Be) helyzetben marad az izzítógyertyák.

Bemelegedése után, és közben nem indítja be a motort, előfordulhat, hogy az, izzítógyertyáknak újra be kell melegedniük, ami miatt kigyullad az, az i-stop funkció automatikusan leállítja a motort, amikor járműnek egy lámpánál, meg kell állnia, vagy beragadt egy dugóban, majd automatikusan újraindítja az.

Kipufogógáz-kibocsátást és a motor leállításával kiküszöböli az üresjárati motorzajt, az i-stop visszajelző lámpa (zöld) a következő esetekben gyullad ki, a jármű haladása közben teljesülnek a motor üresjárati leállításának feltételei, az i-stop visszajelző lámpa (zöld) motor újraindításakor kialszik.

Fékpedált (kivéve, ha R vagy M állásban, rögzített második fokozat, üzemmódban vezeti azt), és jármű megáll, d vagy M állásban van (nem a rögzített második fokozat üzemmódban).



Read(view) online free pdf manual 2015 Mazda Mazda CX-5



Mazda Models