2015 Mazda Mazda CX-5 - Ghid introductiv (in Romanian) (29 pages)

Model: 2015 Mazda Mazda CX-5
File size: 1.18 MB
Pages: 29 pages



Descarca Manual Ghid introductiv

Manual Descriere
Rotiţi butonul oglinzii la stânga sau la dreapta pentru a alege oglinda laterală din stânga sau din dreapta. Ataşaţi gura de umplere demontată de partea Închidere interioară a clapetei buşonului. Continuaţi să apăsaţi cu putere pedala de frână până când motorul porneşte complet.

Sistemul oferă o economie îmbunătăţită de combustibil, emisii reduse de gaze de eşapament şi elimină zgomotul de mers în gol atunci când motorul este oprit. În timpul apăsării pedalei de ambreiaj, deplasaţi maneta schimbătorului în poziţia neutră. Atunci când este selectat modul sport, răspunsul vehiculului la acţionarea acceleraţiei este îmbunătăţit.

Folosiţi modul sport atunci când este necesar un răspuns superior al vehiculului, ca la intrarea pe drumurile expres sau accelerarea într-o depăşire. Aceste sisteme constau din sisteme de siguranţă activă şi de siguranţă pre-impact. Aceste sisteme sunt proiectate să ajute şoferul să conducă mai în siguranţă, reducând efortul la care este supus acesta şi contribuind la evitarea coliziunilor sau reducerea gravităţii acestora.





Read(view) online free pdf manual 2015 Mazda Mazda CX-5



Mazda Models