2016 Mazda Mazda 3 Hatchback - Kratki vodič (in Serbian) (39 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback
File size: 1.83 MB
Pages: 39 pages



Преузми упутство за употребу Kratki vodič

Ручно Опис
Podesite naslon za glavu tako da njegova sredina bude u ravni sa vrhovima ušiju putnika. Pre vožnje pokušajte da gurnete volan naviše ili naniže da biste se uverili da je blokiran. Pokazuje da se ručica za promenu stepena prenosa može slobodno prebaciti u bilo koji položaj.

Pokazuje da je neophodno da držite pritisnuto dugme za deblokiranje da biste mogli da promenite brzinu. Ovi sistemi se sastoje od aktivnih bezbednosnih sistema i bezbednosnih sistema za situacije pre sudara. Ovi sistemi su osmišljeni da pruže podršku za bezbedniju vožnju vozaču smanjujući obim posla koji vozač mora da obavlja i pomažući u izbegavanju sudara i smanjenju njihovih posledica.

Ručno prebacujte između kratkih i dugih svetala u zavisnosti od vidljivosti i uslova puta i saobraćaja. Proverite uslove okoline i prilagodite brzinu vozila ograničenju brzine odgovarajućim postupcima kao što je pritiskanje pedale kočnice. Uvek proverite bezbednost okolnog prostora i pritisnite pedalu kočnice ili gasa održavajući bezbednije rastojanje u odnosu na vozilo ispred ili vozila koja vam idu u susret.





Read(view) online free pdf manual 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback



Mazda Models