2016 Mazda Mazda 3 Hatchback - Hızlı Kılavuz (in Turkish) (39 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback
File size: 1.84 MB
Pages: 39 pages



indir Hızlı Kılavuz

Manuel Açıklama
Baş desteğini alçaltmak için ise bırakma tırnağına basınız ve baş desteğini aşağı doğru itiniz. Ayrıca kontak açıkken veya motor çalıştırıldığında dış aynalar otomatik olarak açılır. Sistem geliştirilmiş yakıt tasarrufu ve düşük egzoz gaz emisyonu sağlamasının yanı sıra motor durdurulduğunda oluşan rölanti sesini de giderir.

Bu sistemler sürücü üzerindeki yükü azaltmak ve çarpışmalardan kaçınmak veya şiddetlerini azaltmak suretiyle sürücüye yardımcı olmak üzere tasarlanmışlardır. Gerekli olduğunda manüel olarak farları kısa ve uzun farlar arasında değiştiriniz. Çevre koşullarını kontrol edin ve araç hızını fren pedalına basmak gibi gerekli işlemi uygulayarak yasal hıza göre ayarlayın.

Daima çevredeki alanın güvenli olduğunu doğrulayın ve fren pedalına veya gaz pedalına basarak öndeki ve arkadaki araçlarla güvenli mesafeyi koruyun. Sıklıkla ve tekrarlı bir şekilde hızlanma ve yavaşlamanın meydana geldiği yollarda. Sisteme çok fazla güvenilerek gaz pedalına ya da fren pedalına yanlışlıkla basılması kazaya yol açabilir.





Read(view) online free pdf manual 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback



Mazda Models