2016 Mazda Mazda 3 Hatchback - Beknopte handleiding (in Dutch) (39 pages)

Model: 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback
File size: 1.23 MB
Pages: 39 pages



Downloaden Beknopte handleiding

Manual Beschrijving
Controleer de omgeving en pas de rijsnelheid aan de wettelijk geldende snelheid aan door het nemen van de juiste maatregel zoals het intrappen van het rempedaal. Controleer altijd de veiligheid van de omgeving en trap het rempedaal of gaspedaal in terwijl u een veiliger afstand aanhoudt ten opzichte van voorliggende voertuigen of tegenliggers. De ingestelde snelheid en de afstand-tussen-voertuigen display gevuld met witte lijnen wordt getoond.

De afstand tussen voertuigen wordt langer ingesteld door het indrukken van de schakelaar. Controleer altijd de veiligheid van de omgeving en trap het rempedaal in terwijl u een veiliger afstand ten opzichte van het voorliggende voertuig aanhoudt. Houd ook altijd een veiliger afstand aan ten opzichte van achteropkomende voertuigen.

Daarnaast is het systeem niet bedoeld ter compensatie van onvoorzichtig rijgedrag van de bestuurder en kan blindelings vertrouwen op het systeem ongelukken veroorzaken. Het systeem zal beginnen te functioneren wanneer aan alle onderstaande voorwaarden is voldaan. De opgeslagen elektriciteit wordt gebruikt als stroom voor het laden van de accu en voor de elektrische uitrusting van de auto.





Read(view) online free pdf manual 2016 Mazda Mazda 3 Hatchback