2019 Volvo XC90 Twin Engine - Instruktionsvejledning (in Danish) (702 pages)

Model: 2019 Volvo XC90 Twin Engine
File size: 11.97 MB
Pages: 702 pages



Hent Manual Instruktionsvejledning

Manual Beskrivelse
Fjernbetjeningen låser og oplåser dørene, bagklappen og tankdækselklappen. Fjernbetjeningen skal befinde sig i bilen, for at den kan startes. Fjernbetjeningen bruges ikke fysisk ved start, fordi bilen i standardversionen er udstyret med support for nøglefri start (Passive Start).

Fjernbetjeningen skal befinde sig i den forreste del af kabinen, f. eks. i en lomme hos føreren, eller placeres i kopholderen i tunnelkonsollen, for at bilen kan startes. Som ekstraudstyr fås også nøglefri låsning og oplåsning af døre og bagklap (Passive Entry*) og tankklap. Så strækker fjernbetjeningens rækkevidde sig i en halvcirkel med en radius på ca. 1,5 meter (5 fod) ud fra førerdøren, eller ca. 1 meter (3 fod) ud fra bagklappen.

Med nøglefri start i kombination med nøglefri låsning og oplåsning kan fjernbetjeningen placeres overalt i kabinen eller lastrummet, samtidig med at funktionen til start af bilen bibeholdes. Hver enkelt fjernbetjening der følger med bilen, kan tilknyttes en førerprofil med unikke indstillinger til bilen. Når en nøgle med en bestemt profil benyttes, tilpasses bilens indstillinger den profil.