2019 Volvo XC90 Twin Engine - Ägarmanual (in Swedish) (700 pages)

Model: 2019 Volvo XC90 Twin Engine
File size: 11.96 MB
Pages: 700 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Fjärrnyckeln låser och låser upp dörrar, baklucka och tanklucka. Fjärrnyckeln behöver finnas i bilen för att den ska kunna startas. Fjärrnyckeln används inte fysiskt vid start eftersom bilen i standardutförande är utrustad med stöd för nyckelfri start (Passive Start).

Nyckeln behöver finnas i den främre delen av kupén, t.ex. i en ficka hos föraren eller placeras i mugghållaren i tunnelkonsolen, för att möjliggöra start av bilen. Som tillval finns även nyckelfri låsning och upplåsning av dörrar, baklucka (Passive Entry*) och tanklucka. Då sträcker sig nyckelns räckvidd i en halvcirkel med en radie på ca 1,5 meter (5 fot) ut från förardörren respektive ca 1 meter (3 fot) ut från bakluckan.

Med nyckelfri start i kombination med nyckelfri låsning och upplåsning kan fjärrnyckeln placeras var som helst i kupén eller lastutrymmet med bibehållen funktionalitet gällande start av bilen. Var och en av fjärrnycklarna som följer med bilen kan kopplas till en förarprofil med unika inställningar för bilen. När en nyckel med en viss profil används, anpassas bilens inställningar efter den profilen.