2017 Volvo XC90 Twin Engine - Gebruikers handleiding (in Dutch) (638 pages)

Model: 2017 Volvo XC90 Twin Engine
File size: 13.09 MB
Pages: 638 pages



Downloaden Gebruikers handleiding

Manual Beschrijving
Wij hopen dat u jarenlang rijplezier van uw Volvo zult hebben, ook ontworpen om aan alle geldende veiligheidsvoorschriften en milieueisen te voldoen, om nog meer plezier van uw Volvo te hebben, adviseren we u om de, instructies en de onderhoudsinformatie deze gebruikershandleiding.

Mobiele app (Volvo Manual) en op de supportsite van Volvo Cars, het toetsenbord het middendisplay gebruiken, belangrijke informatie over accessoires, extra uitrusting en de diagnoseaansluiting, navigeren in schermen op het middendisplay.

De veiligheidsgordel de auto gebruiken, symbolen op de statusbalk van het, ontwaseming van ruiten en buitenspiegels activeren/deactiveren, locatie antennes voor start- en vergrendelingssysteem.

Symbolen en meldingen voor Elektronische stabiliteitsregeling, tijdsverschil instellen voor de adaptieve cruisecontrol*, automatisch remmen met de adaptieve cruisecontrol, hulplijnen en velden voor de parkeerhulpcamera*.

Beperkingen van de Actieve parkeerhulp* 407, voorbereiding voor het laden van de, ladingsgraad hybride-accu handhaven of verhogen tijdens het rijden, rijden met een aanhanger speciale omstandigheden.