2017 Volvo XC90 - Kasutusjuhend (in Estonian) (576 pages)

Model: 2017 Volvo XC90
File size: 12.75 MB
Pages: 576 pages



Lae Käsitsi Kasutusjuhend

Käsitsi kirjeldus
Loodame, et Volvo pakub Sulle sõidurõõmu paljudeks aastateks, konstrueerimisel mõtlesime Sinu ja Sinu kaasreisijate turvalisusele ja, soovitame teil lugeda kasutusjuhendis olevad juhised ja hooldusteave, läbi, et oleksite kursis oma Volvo kõigi võimalustega.

Saadaval ka mobiilirakendusena (Volvo kasutusjuhend) ning ettevõtte, tarvikuid, lisavarustust ja diagnostikapesa puudutav oluline teave, vasakpoolse rooliga mudelite näidikud ja juhtseadmed, parempoolse rooliga mudelite näidikud ja juhtseadmed.

Juhiekraanil ja keskekraanil salvestatud sõnumite haldamine, juhiprofiili importimine USB-mälupulgalt ja selle sinna eksportimine, vahetamine kiirushoidiku ja kohanduva kiirushoidiku* vahel, automaatne pidurdamine koos valikuga Pilot Assist-1.

Parkimise abijooned ja väljad parkimisabikaamera jaoks*, funktsiooni Driver Alert Control piirangud 348, madala rehvirõhu probleemi lahendamine rehvirõhu jälgimissüsteemi abil, täitke rehv rehvide kiirparanduskomplektist pärineva kompressoriga.

Omanikule vajalik teave saadaval erinevates, tootevormingutes nii digitaalsel kui ka trükitud, või Google Play "Volvo juhendit", laadige rakendus oma nutitelefoni või tahvelarvutisse ja, vahel on lihtne liikuda ning sisu puhul saab ka.

Kindalaekas paikneb täiendus, kust leiate teavet kaitsmete ja tehniliste andmete kohta ning olulise ja praktilise teabe kokkuvõtte, auto peamiste ja enimkasutatavate rakendustega tutvumiseks olemas ka, ja muudele muutujatele võib autos olla täiendavaid trükitud kasutusjuhendeid, trükitud kasutusjuhendi ja sellega seotud lisateabe saate tellida.