2017 Volvo XC90 - Instruktionsvejledning (in Danish) (582 pages)

Model: 2017 Volvo XC90
File size: 12.75 MB
Pages: 582 pages



Hent Manual Instruktionsvejledning

Manual Beskrivelse
Volvo er en af verdens sikreste personbiler, henblik på at overholde de gældende sikkerheds- og miljøkrav, for at øge din trivsel med din Volvo anbefaler vi, at du læser anvisningerne og vedligeholdelsesoplysningerne i denne instruktionsvejledning, instruktionsvejledningen er også tilgængelig som mobilapp (Volvo.

Manual) og på Volvo Cars' supportside (support, vigtige oplysninger om tilbehør, ekstraudstyr og diagnoseudtag, tabel for placering af barnestol, hvor, justering af funktioner i multifunktionelt forsæde*.

Nem ind- og udstigning fra førersædet*, slå ryglænene ned i anden sæderække, slå ryglænene ned i tredje sæderække*, symboler og meddelelser elektronisk stabilitetskontrol.

Ændre tolerance den automatiske fartbegrænser, deaktivering af alarm uden fungerende fjernbetjening, aktivere/deaktivere og indstille tidsafstand afstandskontrol*, skift af mål og automatisk bremsning med Pilot Assist-2*.

Begrænsninger for den adaptive fartpilot* 290, aktivere og starte den adaptive fartpilot*, skift af mål og automatisk bremsning med den adaptive fartpilot, city Safety i tilfælde af forhindret.

Beskyttelse mod køre af vejen, symboler og meddelelser for Beskyttelse mod køre af vejen, automatisk bremsning når bilen holder stille, linke mellem de forskellige radiobånd FM og DAB.