2017 Volvo XC90 - Ägarmanual (in Swedish) (574 pages)

Model: 2017 Volvo XC90
File size: 12.73 MB
Pages: 574 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Vi hoppas att du kommer att få glädje av många års körning i din Volvo, bilen är konstruerad för din och dina passagerares säkerhet och komfort, konstruerad för att uppfylla gällande säkerhets- och miljökrav, för att öka din trivsel med din Volvo rekommenderar vi att du läser anvisningar och underhållsinformation i denna ägarmanual.

Finns även tillgänglig som mobilapp (Volvo Manual) och på Volvo Cars, viktig information om tillbehör, extrautrustning och diagnosuttag, tabell för placering av barnskydd där, enkel i- och urstigning från förarsätet*.

Justera säte i längdled i andra sätesraden*, symboler och meddelanden för elektronisk stabilitetskontroll, deaktivering av larm utan fungerande fjärrnyckel, aktivera/deaktivera och ställa tidsavstånd för Avståndsvarning*.

Aktivera och starta den Adaptiva farthållaren*, ställa in tidsavstånd för Pilot Assist-2*, ställa in tidsavstånd för den Adaptiva, ställa in tidsavstånd för Pilot Assist-1.

Ställa in varningsavstånd för City Safety, detektering av hinder med City Safety™, automatisk inbromsning efter en kollision 397, köra med släpvagn vid speciella förhållanden.

Ladda ner, uppdatera och avinstallera appar, Ägarinformation finns tillgänglig i flera olika produktformat, både digitalt och tryckt, finns en Quick Guide och ett supplement till, i App Store eller Google Play.