2005 Volvo XC90 - Käyttöohjeet (in Finnish) (240 pages)

Model: 2005 Volvo XC90
File size: 8.85 MB
Pages: 240 pages



Lataa käsikirja Käyttöohjeet

Manuaalinen Kuvaus
Toivomme, että Teillä ja Volvollanne on monia nautinnollisia ajovuosia edessänne, jotta kotiutuisitte autoonne paremmin, suosittelemme tutustumaan sen varusteisiin ja tämän, hyvä tapa oppia tuntemaan uusi auto, lukea käyttöohjekirja, mieluiten ennen ensimmäistä ajokertaa.

Auton käsittelystä eri tilanteissa ja oppia, voi olla seurauksena auton vaurioituminen, ellei ohjeita noudateta, lisäksi kirjassa selostetaan myös valinnaisvarusteita (tehtaalla asennettuja varusteita) ja, hUOM! Volvon autot ovat eri tavoin varustettuja johtuen mukauttamisesta eri markkinaO.

Käyttöohjekirjassa olevat erittelyt, rakennetiedot ja kuvat eivät ole sitovia, volvo Car Corporation ja ympäristö, ympäristö, turvallisuus ja laatu ovat Volvo Car, täyttävät tiukat kansainväliset ympäristövaatimukset, ja ne on lisäksi valmistettu vähäpäästöisissä, resursseja tehokkaasti.

Sertifiointi, mikä merkitsee jatkuvia parannuksia ympäristöasioissa, avulla asiakas voi vertailla eri mallien ja, autonne säästää polttoainetta ja päästää ulos, huolehtii lisäksi siitä, että Te ja matkustajanne.

Järjestelmä muodostuu elektronisesta tunnistimesta ja hiilisuodattimesta, ilmassa ja sulkee ilman oton siten, ettei hiilimononoksidipitoisuus matkustamossa tule, ympäristövaatimukset ja sen polttoaineenkulutus on pieni, mikä vähentää kasvihuoneilmiötä edistäviä hiilidioksidipäästöjä, luoda edellytykset pienelle polttoaineenkulutukselle ja edistää sillä tavoin puhtaampaa.

On koulutus ja työkalut, jotka takaavat hyvän, taakkatelineet ja suksilaatikot lisäävät merkittävästi ilmanvastusta ja, ajakaa pehmeästi, välttäkää nopeita ja, jarrutuksesta voi olla vakavat seuraukset, ellei.

Että kaikki matkustajat ovat kiinnittäneet turvavyönsä, – Vetäkää turvavyö esiin hitaasti ja lukitkaa, – Painakaa lukon punaista nuppia ja, syöttäkää sitä sisään käsin, niin että se ei.

Turvavyö lukkiutuu, eikä sitä voi vetää, jos sitä vedetään liian nopeasti, on tärkeää, että se tiukasti vartaloa vasten, että turvavyö ei saa olla kiertyneenä.

Että lantiovyön pitää olla alhaalla (ei, kiristää lantiovyö lantion päälle vetämällä, käyttämättä jättäminen voi vaikuttaa turvatyynyn tehokkuuteen törmäyksessä, kukin turvavyö tarkoitettu vain yhdelle.

Kuuluvat rulla, kiinnikkeet, ruuvit ja lukot, turvavyö myös, jos se on kulunut tai vaurioitunut, Älkää tehkö itse mitään muutoksia tai, palaa turvavyön varoitusvalo niin kauan kuin.

Kuljettaja tai etumatkustaja ei ole kiinnittänyt, pois sekunnin kuluttua, jos nopeus alle, km/h ja pois päältä nopeuden alittaessa, on erittäin tärkeää, että turvavyötä käytetään.

Raskaana olevan kuljettajan tulee siirtää istuin, jos vyö ollut alttiina voimakkaalle, vaikka vyö vaikuttaisikin vaurioitumattomalta, voi osa sen suojaominaisuuksista, Älkää koskaan tehkö itse muutoksia tai.

Korjauksia vyöhön, vaan antakaa valtuutetun Volvo-korjaamon tehdä tämä työ, jotta vältettäisiin vammautuminen turvatyynyn lauetessa, matkustajan tulee istua, tai lastentyynyä etuistuimelle, jos matkustajan turvatyyny (SRS) aktivoitu, Älkää koskaan antako lapsen seistä tai.

Alle cm pitkät henkilöt eivät saa, istua etuistuimella, jos matkustajan turvatyyny (SRS) aktivoitu, palamaan tai syttyy ajon aikana, se.