2005 Volvo XC90 - Gebruikers handleiding (in Dutch) (240 pages)

Model: 2005 Volvo XC90
File size: 9.68 MB
Pages: 240 pages



Downloaden Gebruikers handleiding

Manual Beschrijving
Wij hopen dat u jarenlang rijplezier van uw Volvo zult hebben, om nog meer plezier van uw auto te hebben, raden wij u aan om vertrouwd te raken met de uitrusting, de instructies en de onderhoudsinformatie, dank u dat u gekozen hebt voor Volvo, een goede manier om vertrouwd te raken met.

Uw nieuwe auto is om het instructieboekje te, lezen, idealiter voordat u uw eerste rit maakt, zo maakt u kennis met nieuwe functies, krijgt, situaties met de auto kunt omgaan en leert u.

Hoe u optimaal gebruik kunt maken van alle, ook aandacht aan de veiligheidsinstructies, gevaar voor persoonlijk letsel bestaat, als, gevaar bestaat dat de auto beschadigd.

Raakt als u de instructies niet opvolgt, uitrusting is niet op alle modellen aanwezig, worden in dit instructieboekje ook de extra's, hangt af van de verschillende behoeften op.

De diverse markten en de landelijke en/of, afbeeldingen in dit instructieboekje zijn niet, om zonder voorafgaande mededeling wijzigingen aan te brengen, volvo Car Corporation en het milieu.

Zorg voor het milieu, veiligheid en kwaliteit zijn, de drie kernwaarden van de Volvo Car Corporation die van invloed zijn op alle activiteiten, de auto's van Volvo voldoen aan strenge internationale milieueisen en worden fabrieken, geproduceerd die zeer schoon zijn en efficiënt.

Binnen de Volvo Car Corporation zijn gecertificeerd voor de milieunorm ISO 14001, hebben een milieuverklaring waarin de klant, de invloed op het milieu van de verschillende, uw Volvo is gebouwd volgens het concept.

Schoon aan binnen- en buitenkant, een, combineert met een zeer efficiënt uitlaatgasreinigingssysteem, brandstof en stoot een minimale hoeveelheid, van andere auto's niet inademen, omdat de.

(extra), zorgt ervoor dat de lucht de, passagiersruimte schoner dan de lucht, een elektronische sensor en een koolstoffilter, de sensor houdt de hoeveelheid koolmonoxide in de binnenkomende lucht de gaten.

En sluit de luchtinlaat af, zodat het percentage, koolmonoxide in het interieur niet te hoog, wordt – bijvoorbeeld druk stadsverkeer, files, het textiel in de auto voldoet aan de ecologische norm Eco-Tex2.

Een Volvo voldoet aan strenge internationale, milieueisen en heeft een laag brandstofverbruik om de uitstoot van kooldioxide, dat een, concurrerend in hun klasse wat het brandstofverbruik betreft, regelmatig onderhoud een werkplaats van.

Volvo zorgt voor een lager brandstofverbruik, en draagt daarom bij aan een schoner milieu, het personeel heeft de kennis en het, gereedschap om een optimale zorg voor het.

Wij denken dat onze klanten onze zorgen, te beschermen door milieuvriendelijke onderhoudsproducten te kopen en de auto te laten, onderhouden en zelf te onderhouden aan de, hand van de aanwijzingen het instructieboekje.

Hieronder volgen een paar tips voor hoe u het, zorg er altijd voor dat de banden de juiste, laat spullen niet onnodig de auto.