2019 Volvo XC60 - Kullanım Kılavuzu (in Turkish) (708 pages)

Model: 2019 Volvo XC60
File size: 12.81 MB
Pages: 708 pages



indir Kullanım Kılavuzu

Uzaktan kumanda anahtarı kapıları ve bagaj kapağını kilitler ve kilidini açar. Aracın çalışabilmesi için uzaktan kumanda anahtarının aracın içinde olması gerekir. Araçta standart olarak anahtarsız çalıştırma desteği olduğu için çalıştırma sırasında uzaktan kumanda anahtarı fiziki olarak kullanılmaz.

Anahtarın aracı çalıştırabilmesi için yolcu kabininin ön kısmında, örneğin sürücünün cebinde veya tünel konsolu bardaklığında olması gerekir. Kapıların ve bagaj kapağının anahtarsız kilitlenmesi ve kilidinin açılması da (Passive Entry*) bir seçenek olarak mevcuttur. Anahtarın sırasıyla yarım daire şeklinde sürücü kapısından yaklaşık 1,5 metre (5 fit) ve bagaj kapağından yaklaşık 1 metre (3 fit) yarıçapta bir menzili vardır.

Anahtarsız çalıştırma ve anahtarsız kilitleme ve kilit açma ile uzaktan kumanda anahtarı yolcu kabininde veya bagaj bölmesinde herhangi bir yerde olabilir ve aracın çalışma işlevselliğini korur. Araba ile birlikte verilen uzaktan kumanda anahtarlarının her biri, araç için benzersiz ayarlarla bir sürücü profiline bağlanabilir. Belirli bir profil ile bir anahtar kullanıldığında, aracın özellikleri profile göre ayarlanır.