2016 Volvo XC60 - Rövid kezelési útmutató (in Hungarian) (16 pages)

Model: 2016 Volvo XC60
File size: 5.93 MB
Pages: 16 pages



Letöltés Manual Rövid kezelési útmutató

Kézi Leírás
A kezelési útmutató elolvasása különösen fontos, az elolvasandó figyelmeztető, fontos és tájékoztató szövegek az utolsó oldalon találhatók, az opcionális felszerelések csillaggal (*) vannak jelölve, a kezelési útmutató nyomtatott kézikönyvként és digitálisan is rendelkezésre áll az autó képernyőjén, az.

Oktatófilmeket tartalmaz és számos keresési útvonallal rendelkezik szövegekkel és képekkel, többet tudhat meg autójáról www, nyitja az ajtókat és a csomagtérajtót és kikapcsolja, zárja az ajtókat és a csomagtérajtót és élesíti.

Egy hosszú megnyomás kinyitja az elektromos, a távvezérlős kulcs beállításokat tárolhat, többek, között a külső tükrökre és az elektromos vezetőülés helyzetére vonatkozóan* – lásd kezelési, mit jeleznek távvezérlős kulcs visszajelző.

Folytonos zöld fény: Az autó zárva van, folytonos sárga fény: Az autó nyitva van, folytonos piros fény: a riasztó bekapcsolt az autó, a piros fény felváltva villog a két visszajelző lámpában: A riasztó kevesebb mint 5 perccel ezelőtt.

A távvezérlős kulcs például egész idő alatt zsebben, –– Nyomja meg a gombot fogantyú hátsó részén, –– Fogja meg az ajtókilincset és nyissa ki az ajtót, szokásos módon vagy nyomja meg enyhén.

Hogyan indíthatom be és állíthatom le, nyomja a távvezérlős kulcsot gyújtáskapcsolóba, nyomja meg tengelykapcsoló- vagy fékpedált, röviden nyomja meg START/STOP ENGINE.

Vegye ki a távvezérlős kulcsot a gyújtáskapcsolóból (nem vonatkozik Keyless, –– Nyomja meg PUSH LOCK/PULL RELEASE, kezelőszervet – a szimbólum villogni kezd, folyamatosan világít, akkor rögzítőfék aktív.

Húzza meg PUSH LOCK/PULL RELEASE, –– Induljon el (az automata sebességváltóval felszerelt, autókban a biztonsági övnek becsatolva kell lennie), hogyan kapcsoljam be az ablaktörlőket és az.

Mozdítsa lefelé a kart az ablaktörlők bekapcsolásához, az esőérzékelő érzékenységének vagy szakaszos, szerviz állásban kell lenniük – lásd kezelési, hogyan kalibráljam gumiabroncsnyomásfigyelő rendszert (TM).

Világítása esetén kalibrálni kell a rendszert, a gyújtás kikapcsolt állapotában, fújja fel az összes, kereket a vezető oldali ajtóoszlop gumiabroncscímkéjén feltüntetett értékeknek megfelelően, nézetében, nyomja meg az OK/MENU gombot.

Válassza ki Keréknyomás > Keréknyomás, kalibrálása lehetőséget, és nyomja meg az OK, a kalibrálás az autó vezetése közben megy, a motor leállítása: Nyomja be tengelykapcsolót.

Mozdítsa üres állásba a kapcsolókart, és engedje fel, a motor beindítása: Nyomja be, a motor leállítása: Állítsa meg az autót fékpedállal és, a motor beindítása: Engedje fel fékpedál nyomását.

A gomb világító lámpája jelzi, hogy funkció aktív, automatikus fékezés és gyalogos és kerékpárosfelismerés funkcióval, amely figyelmeztet, fékez és, vagy megáll a járművek, kerékpárosok és gyalogosok, a funkció csak segítség és nem minden helyzetben.

Működik – például nem látja oldalról kerékpárosokat, a centiméternél alacsonyabb vagy részlegesen, fontos a funkció működésének megértése – lásd.





Volvo Models