2016 Volvo XC60 - Quick Guide (in Norwegian) (16 pages)

Model: 2016 Volvo XC60
File size: 5.95 MB
Pages: 16 pages



Last ned Manual Quick Guide

Manuell Beskrivelse
Denne mappen inneholder et utvalg av de vanligste funksjonene i bilen din, veiledningene inneholder sikkerhetsinstruksjoner og advarsler, forsiktighetsregler og merknader, forskjellige deler pekes ut i oversiktsbilder, det er viktig å lese førerveiledningen.

Tekster til advarsler, viktig informasjon og merknader som du må lese, finner du på den siste siden, tilleggsutstyr er markert med en stjerne *, førerveiledningen foreligger som trykt bok og digitalt på skjermen i bilen, på nett og som mobilapp, inneholder hele førerveiledningen samt instruksjonsfilmer og har flere søkeveier med tekst og bilde.

Lastes ned til mobile enheter fra App Store eller Google Play, lær deg mer om bilen din på www, låser opp dører og bakluke og deaktiverer alarmen, funksjonen kan stilles inn i MY CAR.

Låser dører og bakluke og aktiverer alarmen, et trykk låser opp bakluken og et langt trykk åpner, den fjernbetjente sentrallåsen kan lagre innstilligner for blant annet ytre bakspeil og elektrisk styrt, grønt kontinuerlig lys: Bilen er låst.

Gult kontinuerlig lys: Bilen er ulåst, rødt kontinuerlig lys: Alarmen ble utløst etter bilen, rødt lys blinker vekselvis i begge indikator-lamper, alarmen ble utløst for under 5 minutter siden.

Fjernnøkkelen kan ligge igjen i eksempel lommen, –– Trykk inn knappen bakerst på håndtaket, låse opp og slå av alarmen, –– Ta et grep rundt dørhåndtaket og åpne døren på vanlig.

Måte, eller trykk lett på den gummierte trykkplaten på, hvordan starter og slår jeg av motoren, trykk inn fjernnøkkelen i startlåsen (gjelder ikke, ta fjernnøkkelen ut av tenningslåsen (gjelder ikke.

–– Trykk på bryteren PUSH LOCK/PULL RELEASE –, trekk i bryteren PUSH LOCK/PULL RELEASE, før spaken nedover for å starte frontruteviskerene, og før, viskerbladene må stå i servicestilling å kunne.

Kalibrering er alltid nødvendig etter dekkskift eller endret, la tenningen være av, pump opp alle dekk i henhold, til dekktrykkskiltet på dørstolpen på førersiden, velg Dekktrykk > Kalibrere dekktrykket og trykk.

Stans motoren: Frikople, sett girspaken i fri og slipp opp, stanse motoren: Stans bilen med bremsen og behold så, starte motoren: Slipp fottrykket på bremsen, når lyset i knappen er tent, betyr det funksjonen er.

Bilen har en kollisjonsvarsler med automatisk brems og, bremse ned og stanse bilen kjøretøyer, syklister og, funksjonen er bare et hjelpemiddel, og fungerer ikke i alle, og fotgjengere som er kortere enn 80 cm, eller som delvis.

Det er viktig å forstå denne funksjonen – se, hvordan stiller jeg inn setet, lagre innstillinger elektrisk styrt sete*, hold knappen for lagring av innstilling inne, samtidig som.

Til du hører et signal og ser tekst på kombiinstrumentet, posisjonen til både setet og sidespeilene blir lagret, posisjonen til korsryggstøtten blir ikke lagret, (ikke korsryggstøtte) for elektrisk styrt sete kan også.

Lagres i fjernnøkkelen* - se førerveiledningen, hvordan åpner og lukker jeg den elektriske, –– Trykk lett på den gummierte trykkplaten under.