2016 Volvo XC60 - Quick Guide (in Dutch) (16 pages)

Model: 2016 Volvo XC60
File size: 5.96 MB
Pages: 16 pages



Downloaden Quick Guide

Manual Beschrijving
GEFELICITEERD MET UW NIEUWE VOLVO, deze folder bevat slechts een greep uit de meest gebruikelijke autofuncties, en overige handleidingen vindt u alle veiligheidsinstructies en alle teksten onder de kopjes Waarschuwing, extra belangrijk om de gebruikershandleiding door te nemen.

Op de laatste pagina staan de teksten onder Waarschuwing, Belangrijk en NB die u moet, opties staan aangegeven met een sterretje *, de gebruikershandleiding is mogelijk verkrijgbaar in een gedrukte versie en een digitale versie op het beeldscherm in de auto, op internet en als mobiele app, plus instructievideo's en biedt meerdere zoekmethoden met teksten en afbeeldingen.

App Store of Google Play downloaden naar mobiele eenheden, lees bovendien meer over uw auto op www, portieren en achterklep ontgrendelen en alarm, portieren en achterklep vergrendelen en alarm.

Eenmaal indrukken om de achterklep alleen te, ontgrendelen; lang indrukken om de elektrisch, bedienbare achterklep* ook een stukje te openen, in de transpondersleutel zijn instellingen op te slaan.

Voor onder meer de buitenspiegels en de, wat geven de controlelampjes* op de, continu groen licht: de auto vergrendeld, continu oranje licht: de auto niet vergrendeld.

Continu rood licht: na vergrendeling van de auto het, beide lampjes lichten beurtelings rood op: het alarm, is minder dan 5 minuten geleden afgegaan, hoe werkt het Keyless* vergrendelingssysteem? 01.

U kunt de transpondersleutel bijvoorbeeld de binnenzak, –– Knop achter op de handgreep indrukken, –– Portierhandgreep beetpakken en het portier op de, gebruikelijke manier openen of lichtjes op het met.

Rubber beklede drukplaatje op de achterklep drukken, transpondersleutel in het contactslot steken (geldt, transpondersleutel uit het contactslot nemen (geldt, –– Op de handgreep PUSH LOCK/PULL RELEASE.

Drukken – het symbool op het instrumentenpaneel, aan de handgreep PUSH/PULL RELEASE trekken, –– Wegrijden (bij auto's met automatische versnellingsbak, dient de bestuurder de veiligheidsgordel te dragen).

Hoe schakel ik de ruitenwissers en, hendel omlaaghalen om de ruitenwissers van de voorruit, in te schakelen of omhoog voor één enkele wisslag, gevoeligheid sensor duur intervalfunctie instellen.

Om de wisserbladen te kunnen optillen moeten deze, in de servicestand staan – zie gebruikershandleiding, van het systeem vereist, wanneer het lampje gaat, pomp, met het contact uitgeschakeld, alle banden op.

De herkalibratie vindt tijdens het rijden plaats, motor afzetten: Koppelingspedaal bedienen, versnellingspook in vrijstand zetten en koppeling loslaten, motor afzetten: Auto tot stilstand brengen met rempedaal, wanneer het systeem actief is, brandt het lampje de knop.

De auto heeft Collision Warning met Auto-Brake en, fietsers- & voetgangersdetectie dat kan waarschuwen, voor voertuigen, fietsers en voetgangers en ervoor kan, het systeem is slechts een hulpmiddel en werkt niet.

Alle situaties – zo heeft het moeite met fietsers die van, opzij komen en voetgangers die een lengte kleiner dan, instellingen opslaan voor elektrisch bedienbare stoel*.