2016 Volvo XC60 - Käyttöohjeet (in Finnish) (432 pages)

Model: 2016 Volvo XC60
File size: 12.54 MB
Pages: 432 pages



Lataa käsikirja Käyttöohjeet

Manuaalinen Kuvaus
Toivoimme, että saatte useiden vuosien ilon Volvolla ajamisesta, volvonne on myös suunniteltu täyttämään voimassa olevat turvallisuus- ja ympäristövaatimukset, jotta perehtyisitte autoonne paremmin, suosittelemme tutustumaan sen varusteisiin sekä tämän, avaimen asennot - toiminnot eri tasoilla.

Ikkunat ja taustapeilit - sähkölämmitys 101, ilmanlaatu - Clean Zone Interior Package, elektroninen lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteisto - ECC, keskikonsoli - savukkeensytytin ja tuhkakuppi* 148.

Keskikonsoli - V:n liitäntä 149, v:n liitäntä - kuormatila* 153, pCC:llä varustettu etäavain* - ainutlaatuiset toiminnot, keyless drive* - häiriöitä etäavaimen toiminnassa.

Elektroninen vakautuksen säätö (ESC) yleistä 185, elektroninen vakautuksen säätö (ESC) käsittely 186, elektroninen vakautuksen säätö (ESC) symbolit ja ilmoitukset 187, vakionopeudensäädin* tilapäinen aktivoinnin poisto ja valmiustila 193.

Mukautuva nopeudensäädin* - nopeudensäätimen toiminnan vaihto, mukautuva nopeudensäädin* - vianetsintä ja toimenpide, city Safety™ - symbolit ja ilmoitukset, driver Alert Control (DAC)* - käsittely.

Driver Alert Control (DAC)* - symbolit ja, kaista-avustaja (LDW) - symbolit ja ilmoitukset, etäkäynnistys (ERS) - symbolit ja ilmoitukset, start/Stop* - moottori ei käynnisty automaattisesti.

Start/Stop* - tahaton moottorin pysähtyminen, käsivalintainen vaihteisto, käyttöjarru - hätäjarruvalot ja automaattiset varoitusvilkut, rengaspainevalvonta (TPMS)* - puhjenneina ajokelpoiset renkaat*, lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteisto - vianetsintä ja korjaus.

Hyvä tapa tutustua uuteen autoonne lukea, ja sisältää tärkeää tekstiä, viimeisimmät päivitykset sekä ohjeita, jotka voivat olla hyviä, kun ette käytännön syistä voi lukea tietoja, käyttöopas on saatavissa myös Volvon tukisivulla ja se mahdollista ladata mobiilisovelluksena.

Käyttöoppaan lukeminen on hyvä tapa tutustua uusiin toimintoihin, saada neuvoja siitä, kuinka autoa parhaiten käsitellään eri tilanteissa ja oppia hyödyntämään auton kaikkia, ettei tietty informaatio vastaa kansallisia tai, kuljettaja on aina vastuussa auton liikenteen kannalta turvallisesta ajamisesta sekä.

Autoa hoidetaan ja käsitellään omistajainformaatiossa olevien Volvon suositusten, jos näytössä ja painetussa kirjassa olevien, tietojen välillä eroa, painettu informaatio, Älkää poistako tätä opasta autosta - jos.

Syntyy ongelmia, puuttuvat tällöin välttämättömät tiedot, mistä ja kuinka voidaan, käyttöopas voidaan ladata matkapuhelinsovelluksena (koskee tiettyjä automalleja ja, sekä etsittävissä olevan sisällön ja yksinkertaisen navigoinnin eri osien välillä, selostetaan myös valinnaisvarusteita (tehtaalla asennettuja varusteita) ja joitakin lisävarusteita (jälkiasennettuja varusteita).

Kaikissa autoissa - ne varustettu eri tavoin, kansallisista tai paikallisista laeista sekä määräyksistä, jos olette epävarma siitä, mikä vakio- tai, autossa on näyttöjä, jotka esittävät valikko- ja.

Autossa on erityyppisiä tarroja, joiden tarkoitus on välittää tärkeää tietoa helposti ja selkeästi, kuva mustalla tai sinisellä varoitus- ja ilmoituspohjalla, tärkeää-tekstit ilmestyvät, jos materiaalivahingon vaara, jotka helpottavat yksityiskohtien ja toimintojen käyttöä.

Käyttöoppaassa on tietoja, jotka ovat alaviitteenä sivun alareunassa, lisäys tekstiin, johon ne numeron välityksellä, kun vaihe vaiheelta esitettävään ohjeeseen on kuvasarja, jokainen kohta.