2016 Volvo XC60 - Kasutusjuhend (in Estonian) (414 pages)

Model: 2016 Volvo XC60
File size: 12.33 MB
Pages: 414 pages



Lae Käsitsi Kasutusjuhend

Käsitsi kirjeldus
Loodame, et Volvo pakub Sulle sõidurõõmu paljudeks aastateks, sinu ja Sinu kaasreisijate turvalisusele ja mugavusele, tunnete end autos veelgi mugavamalt, kui olete, eelnevalt lugenud omaniku käsiraamatust varustuse kirjeldust, juhiseid ja hooldusteavet.

* Lisavarustus/tarvik, rohkema info saamiseks vt Sissejuhatust, istmed, esiistmed - elektriliselt seadistatavad* 81, esituled – esitulede valgusvihu reguleerimine 98, klaasid ja tahavaate- ning küljepeeglid soojendus.

Õhu kvaliteet – Clean Zone Interior Package (CZIP)*, mootori eelsoojendus ja salongi soojendus* - otsekäivitamine, mootori eelsoojendus ja salongi soojendus* - viivitamatu peatamine, mootoriploki soojendus ja salongi kütteseade* - taimer.

Mootoriploki soojendus ja salongi kütteseade* - teated, tunnelkonsool - V pistikupesad 148, koorma vedamine - pikk veos 150, v pistikupesa - pakiruum* 152.

PCC funktsiooniga kaugjuhtimispult* unikaalsed funktsioonid 162, liigenduv muukliist - uste lahtilukustamine 165, keyless Drive* - kaugjuhtimispuldi töövahemik 167, keyless Drive* - kaugjuhtimispuldi turvaline kasutamine 167.

Keyless Drive* - võtmega lukust avamine, liiklusmärgituvastus Road sign information (RSI)* - toimimine, liiklusmärgituvastus Road sign information (RSI)* - piiratud toime, kohanduv püsikiirusehoidja* - ajaintervalli seadistamine 198.

Kohanduv püsikiirusehoidja* - ajutine väljalülitamine ja ooterežiimis olek 199, pikivahe hoiatus* - piiratud toime 209, city Safety™ - sümbolid ja teated, kokkupõrke hoiatussüsteem* - kaameraandurite piiratud toime.

Driver Alert Control (DAC)* - toimimine, driver Alert Control (DAC)* - sümbolid ja, sõidurealt kaldumise hoiatus (LDW) – piirangud, parkimisabi süsteem Park assist syst* toimine.

Parkimisabi seade Park assist syst* veateade, parkimisabi süsteem Park assist syst* andurite puhastamine, start/Stop* - mootor ei lülitu välja 270, start/Stop* - mootor käivitub automaatselt 271.

Start/Stop* - mootor ei käivitu automaatselt 272, start/Stop* - sümbolid ja teated 274, kaitsmed - kindalaeka all asuvas juhtmoodulis, kindalaekast leiate Quick Guide-i, ning kasutusjuhendi lisa, mis sisaldab spetsifikatsioone.

Kasutusjuhendi versioon on saadaval auto ekraanil, rohkem teavet leiate Digitaalne kasutusjuhend autos, mobiilirakendusena ning seda võimalik alla, liikuda ning sisu puhul saab ka otsingut kasutada.

Näiteks internetipõhiste teenuste ja rakenduste jaoks, ekraani kuvakeele muutmine võib kaasa tuua, olukorra, kus osa teabest ei vasta riiklike või, ning kohaldatavate õigusnormide ja eeskirjade järgimise eest.

Trükitud kasutusjuhend on digitaalse kasutusjuhendi1 lisa ning see sisaldab tähtsat teavet, sisaldab ka juhiseid juhtumiteks, kui keskekraanil olevat teavet pole võimalik lugeda, kasutusjuhendi ülesehituse kohta leiate rohkem teavet Kasutusjuhendi lugeminel, kui ekraanil kuvatav teave ja trükitud.

Lisaks kasutusjuhendile autos ka trükitud, quick Guide, mille abil saate tutvuda auto, kasutusjuhendi leiate ka Volvo toe lehelt.