2015 Volvo XC60 - Užívateľská príručka (in Czech) (436 pages)

Model: 2015 Volvo XC60
File size: 12.71 MB
Pages: 436 pages



Stáhněte si manuál Užívateľská príručka

Manuální Popis
DĚKUJEME VÁM, ŽE JSTE SI VYBRAL VOLVO, věříme, že budete mít z řízení svého vozu Volvo, zkonstruováno i s ohledem na všechny aktuální, požadavky na bezpečnost ochranu životního.

Abyste si mohl náležitě užít radost z vozidla, doporučujeme Vám, abyste se seznámil s vybavením, pokyny a informacemi o údržbě, které jsou, boční airbag (SIPS) - dětská autosedačka/dětský autosedák, wHIPS - poloha těla na sedadle.

Bezpečnostní režim - pokus o nastartování vozidla, dětská sedačka - dvoustupňový podkládací sedák*, dětské sedačky - horní upevňovací body, * Informace o volitelné výbavě/příslušenství, viz Úvod.

Přístroje a ovládání, vozidlo s levostranným řízením - přehled, přístroje a ovládání, vozidlo s pravostranným řízením - přehled, polohy klíče - funkce na různých úrovních, světlomety - seřízení projekce světlometů 99.

Okna a vnitřní a vnější zpětná zrcátka vyhřívání, navigace v menu - sdružená přístrojová, kvalita vzduchu - filtr prostoru pro cestující, kvalita vzduchu - Clean Zone Interior.

Rozvod vzduchu v prostoru pro cestující, regulace teploty v prostoru pro cestující, vyhřívání bloku motoru a vyhřívání prostoru pro cestující* - přímé spuštění, vyhřívání bloku motoru a vyhřívání prostoru pro cestující* - přímé vypnutí.

Motoru a prostoru pro cestující* - časovač, vyhřívání bloku motoru prostoru pro, elektrická zásuvka V - zavazadlový, dálkový ovladač s klíčem - personalizace* 163.

Dálkově ovládaný imobilizér s vyhledávacím systémem* 165, dálkový ovladač s klíčem - dosah 167, dálkový ovladač s klíčem s PCC* - jedinečné funkce 167, dálkový ovladač s PCC* - dosah 168.

Vyjímatelná čepel klíče - vyjmutí/zasunutí 169, dálkový ovladač - výměna baterie 170, keyless Drive* - dosah dálkového ovladače s klíčem 172, keyless Drive* - umožní bezpečné použití.

Keyless Drive* - rušení funkcí dálkového, alarm - dálkový ovladač s klíčem nefunguje, aktivní podvozek - Four C* 188, elektronické řízení stability (ESC) - obecné informace 188.

Elektronické řízení stability (ESC) - funkčnost 189, elektronické řízení stability (ESC) - symboly zprávy 191, informace o dopravních značkách (RSI)* 193, adaptivní tempomat* - správa rychlosti 202.

Adaptivní tempomat* - nastavení časového intervalu 203, adaptivní tempomat* - dočasná deaktivace pohotovostní režim, adaptivní tempomat* - symboly zprávy, distance Alert* - symboly zprávy.

City Safety™ - symboly zprávy, upozornění na nebezpečí kolize* detekce cyklistů, upozornění na nebezpečí kolize* detekce chodců, upozornění na nebezpečí kolize* - použití.

Systém varování před kolizí* - omezení, upozornění na nebezpečí kolize* - omezení kamerového snímače, systém varování před kolizí* - symboly.