2011 Volvo XC60 - Ägarmanual (in Swedish) (310 pages)

Model: 2011 Volvo XC60
File size: 5.26 MB
Pages: 310 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
TACK FÖR ATT DU VALDE VOLVO, vi hoppas att Du kommer att få glädje av många års körning i Din, är också konstruerad för att uppfylla gällande säkerhets- och miljökrav, för att öka Din trivsel med bilen rekommenderar vi att Du bekantar.

Dig med utrustning, anvisningar och underhållsinformation i denna, roll Over Protection System - ROPS, * Tillval/tillbehör, för mer information se Introduktion, start av motor – externt batteri 102.

Fyrhjulsdrift – AWD (All Wheel Drive)* 108, bLIS* – Blind Spot Information System, hjul och däck, dimensioner och tryck, ett bra sätt att lära känna sin nya bil är att läsa.

Instruktionsboken, helst före den första åkturen, nya funktioner, får råd om hur bilen bäst ska, hanteras i olika situationer och lär dig utnyttja, bilens alla finesser på bästa sätt.

Illustrationer som finns i instruktionsboken är, varningstexter upplyser om risk för personskada, viktigt-texter upplyser om risk för materiella, i bilen finns olika typer av dekaler som är till för.

Att förmedla viktig information på ett enkelt och, oBS-texter ger råd eller tips som underlättar vid användande av t, alla typer av tillval/tillbehör markeras med en, i instruktionsboken finns det information som.

Ligger som en fotnot längst ner på sidan, information är ett tillägg till den text som den, text i en tabell används bokstäver istället för, den utrustning som beskrivs i instruktionsboken finns inte i alla bilar – de är olika utrustade.

Beroende på anpassningar för olika marknaders behov och nationella eller lokala lagar och, i bilen finns det displayer som visar textmeddelanden, instruktionsboken med att texten är lite större, svarta ISO-symboler på gult varningsfält, vit.

Att påvisa förekomst av fara som, om varningen, ignoreras, kan resultera i allvarlig personskada, procedurer, där åtgärder måste göras i en viss, när det till en steg-för-steg instruktion.

Finns en bildserie är varje moment numrerat, på samma sätt som motsvarande bild, vita ISO-symboler och vit text/bild på svart, används för att påvisa förekomst av fara som.

Om varningen ignoreras, kan resultera i skador, numrerade listor med bokstäver förekommer vid bildserier där den inbördes ordningen av instruktionerna inte är relevant, pilar förekommer numrerade och onumrerade och används för att åskådliggöra en, om det inte finns någon bildserie till en stegför-steg instruktion är de olika stegen numrerade med vanliga siffror.

De dekaler som visas i instruktionsboken, gör inte anspråk på att vara exakta avbildningar av de som finns i bilen, visa ungefär hur de ser ut och ungefär var, just din bil finns på respektive dekal på din.

I översiktbilder där olika delar pekas ut, används röda cirklar med en siffra i, återkommer i den positionslista som finns, i anslutning till bilden, som beskriver objektet.

När en uppräkning förkommer i instruktionsboken används en punktlista, `` Denna symbol är placerad längst ned till, höger när ett avsnitt fortsätter på nästa uppslag.