2019 Volvo XC40 - Käyttöohjeet (in Finnish) (666 pages)

Model: 2019 Volvo XC40
File size: 11.26 MB
Pages: 666 pages



Lataa käsikirja Käyttöohjeet

Manuaalinen Kuvaus
Pysäköintitutkan toiminto voi auttaa kuljettajaa sovittautumaan ahtaisiin tiloihin näyttämällä etäisyyden esteisiin äänisignaaleilla yhdistettynä grafiikkaan keskinäytössä. Keskinäyttö esittää yleiskuvan suhteesta auton ja havaittujen esteiden välillä. Merkitty sektori ilmoittaa, missä este sijaitsee.

Mitä lähempänä autosymbolin edessä/takana merkitty sektoriruutu on, sitä lyhyempi on etäisyys auton ja havaitun esteen välillä. Sivusektoreiden väri muuttuu auton ja esteen välisen etäisyyden lyhentyessä. Mitä lyhyempi etäisyys esteeseen, sitä tiheämmin merkkiääni kuuluu.

Muu äänentoistojärjestelmästä tuleva ääni vaimennetaan automaattisesti. Edessä ja sivuilla olevista esteistä varoittava äänisignaali on aktiivinen auton ollessa liikkeellä, mutta katkeaa auton seistyä paikallaan n. 2 sekuntia. Takana olevista esteistä varoittava äänisignaali on aktiivinen myös auton seistessä paikallaan. Etäisyyden auton takana tai edessä olevaan esteeseen ollessa enintään n. 30 cm (1 ft) äänimerkki on jatkuva ja autosymbolia lähimpänä oleva aktiivisen tunnistimen kenttä on täytetty. Kun etäisyys sivulla olevaan esteeseen on enintään n. 25 cm (0,8 ft), ääni on voimakkaasti sykkivä ja aktiivisen sektorikentän väri vaihtuu ORANSSISTA PUNAISEKSI.