2014 Volvo V70 - Užívateľská príručka (in Czech) (434 pages)

Model: 2014 Volvo V70
File size: 11.7 MB
Pages: 434 pages



Stáhněte si manuál Užívateľská príručka

Manuální Popis
Tyto informace se zobrazí symbolů uprostřed informačního displeje se se symboly a textem. Obrázek je naleznete v příslušných kapitolách v příručce schematický počet funkcí a uspořádání tlačítek se liší podle vybrané výbavy a trhu. Otáčením kolečka nahoru/dolů zvednete/ parkovací/boční obrysová světla parkovací/boční obrysová snížíte nastavení světlometů.

Po zapnutí dálkových světel se na sdružené přístrojové desce rozsvítí také kontrolka se symbolem. Stěrače čelního okna provedou po uvolnění pákového přepínače ještě několik setření a ostříknou se čelní světlomety. Okno ovládat pouze elektricky ovládané okno na se automaticky otevře/zavře do své koncové příslušných dveřích.

Kombinaci položek palubního počítače na sdružené přístrojové desce lze během cesty kdykoliv změnit. Vzduch proudí větracími otvory v palubní desce do oblasti hlavy zajištění účinného ochlazování za horkého počasí. Určité množství vzduchu proudí zajištění klimatického komfortu a dobrého odstraňování ventilačními otvory v palubní desce.