2012 Volvo V70 - Rear Seat Entertainment (RSE) (in Dutch) (6 pages)

Model: 2012 Volvo V70
File size: 0.73 MB
Pages: 6 pages



Downloaden Rear Seat Entertainment (RSE)

Manual Beschrijving
Uw auto is voorzien van een exclusief multimediasysteem, het Rear Seat Entertainment System (dat verder wordt aangeduid als het RSE-systeem), breidt het audiosysteem uit met het volgende, a/V-AUX-ingang om bijvoorbeeld een video- of gamebox aan te sluiten.

Luisteren, tv* te kijken of andere randapparatuur (zoals een gamebox) aan te sluiten, het systeem is te bedienen via het tv-scherm voorin (oudertoezicht), meer informatie over het systeem staat onder 'RSE-systeem (Rear Seat Entertainment)', in het reguliere instructieboekje van de auto.

Volvo behoudt zich het recht voor om zonder kennisgeving vooraf wijzigingen aan te, opties staan aangegeven met een sterretje (*), teruggaan, functie beëindigen, ingevoerde tekens wissen, scrolwiel, overeenkomend met TUNE op de.

De afstandsbediening is te gebruiken voor alle, de functie is niet beschikbaar vanaf de tv-schermen, mobiele telefoon, camera, afstandsbediening voor extra uitrusting e, bij krachtig afremmen een botsing kunnen.

U kunt het geluid weergeven via de draadloze, de draadloze hoofdtelefoons worden geactiveerd met de knop Aan/Uit (2), hoofdtelefoons worden automatisch uitgeschakeld, wanneer ze ca, u stelt het volume bij met de.







Volvo Models