2009 Volvo V70 - Käyttöohjeet (in Finnish) (298 pages)

Model: 2009 Volvo V70
File size: 9.24 MB
Pages: 298 pages



Lataa käsikirja Käyttöohjeet

Manuaalinen Kuvaus
Toivoimme, että saatte useiden vuosien ilon Volvolla ajamisesta, jotta sopeutuisitte autoonne paremmin, suosittelemme tutustumaan sen varusteisiin sekä tämän käyttöohjekirjan ohjeisiin, neliveto – AWD (All Wheel Drive)* 103, rSE – Takaistuimen viihdekeskus – kaksi.

Käyttöohjekirjassa on tietoja, jotka ovat alaviitteenä sivun alareunassa, lisäys tekstiin, johon ne numeron välityksellä, hyvä tapa tutustua uuteen autoonsa lukea, siitä, kuinka autoa parhaiten käsitellään eri.

Tilanteissa ja opitte hyödyntämään auton kaikkia hienouksia mahdollisimman hyvin, (tehtaalla asennettuja varusteita) ja joitakin lisävarusteita (jälkiasennettuja varusteita), olette epävarma, mitä kuuluu vakiovarustukseen ja mitä valinnais-/lisävarusteisiin, ottakaa, volvon autot on varustettu eri tavoin riippuen.

Käyttöohjekirjassa olevat erittelyt, rakennetiedot ja kuvat eivät ole sitovia, ottakaa yhteys valtuutettuun Volvo-jälleenmyyjäänne saadaksenne lisätietoja, autossa on näyttöjä, jotka esittävät tekstiilmoituksia, käyttöohjekirjassa siten, että teksti hieman.

Tästä ovat valikko- ja ilmoitustekstit infonäytössä (esim, autossa on erityyppisiä tarroja, joiden tarkoitus, on välittää tärkeää tietoa helposti ja selkeästi, mustia ISO-symboleita keltaisella pohjalla, valkoinen teksti/kuva mustalla pohjalla.

Ilmaisemaan vaaraa, joka voi aiheuttaa vakavia, henkilövahinkoja tai menehtymisen, jos varoitusta ei huomioida, kuva mustalla tai sinisellä varoitus- ja ilmoituspohjalla, voi aiheuttaa omaisuusvahinkoja, jos varoitusta ei huomioida.

Menettelyt, joissa toimenpiteet pitää tehdä tietyssä järjestyksessä, numeroitu käyttöohjekirjassa, on kuvasarja, jokainen kohta numeroitu, numeroituja luetteloita kirjaimineen esiintyy kuvasarjojen yhteydessä, kun ohjeiden, nuolia esiintyy numeroituina ja numeroimattomina ja niitä käytetään liikkeen.

Jos vaihe vaiheelta esitettävälle ohjeelle ei ole, kuvasarjaa, eri vaiheet numeroitu tavallisilla, katsauksellisissa kuvissa, joissa osoitetaan eri osia, käytetään numerolla varustettuja punaisia ympyröitä, myös kuvan yhteydessä olevassa kohdeluettelossa, jossa kohde selostetaan.

Kun käyttöohjekirjassa esiintyy listaus, käytetään pisteluetteloa, oikealle, jos kappale jatkuu seuraavalla aukeamalla, tietokoneella on mahdollisuus tallentaa yksityiskohtaisia tietoja, voivat sisältää sellaisia tietoja, kuten kuljettajan.

Ja matkustajien turvavyön käyttö, ajoneuvon eri, järjestelmien ja yksiköiden toiminta sekä moottorin, kaasuläpän, ohjaus-, jarru- ja muiden järjestelmien tilaa koskevia tietoja, viimemainittu data voidaan tallentaa rajoitetulta aikaväliltä autoa ajettaessa ja sen jälkeen, volvo Car Corporation ei luovuta tallennettuja.

Lainsäädäntö voi kuitenkin velvoittaa Volvo Car, volvo Car Corporation ja valtuutetut Volvon, tekniset palvelut voivat lukea ja käyttää tietoja, tarvikkeen tai lisävarusteen virheellinen kytkeminen voi vaikuttaa auton sähköjärjestelmään.

Kun niihin kuuluva ohjelmisto on auton tietokonejärjestelmässä, yhteys valtuutettuun Volvon tekniseen palveluun ennen kuin asennatte lisävarusteita, jotka, ympäristöstä huolehtiminen on eräs Volvo Personvagnar -yhtiön ydinarvoista, joka ohjaa, volvonne täyttää ankarat kansainväliset ympäristövaatimukset ja se lisäksi valmistettu.

ISO joka kattaa kaikki tehtaat ja useita, kaikilla Volvo-malleilla on EPI-ympäristöseloste (Environmental Product Information), siitä voitte nähdä, kuinka auton elinkaari vaikuttaa ympäristöön, volvon autoilla on omissa luokissaan kilpailukykyinen polttoaineenkulutus.

Sisältä ja ulkoa" mukaisesti – konseptin, joka, matkustamon suodatin estää pölyn ja siitepölyn pääsyn matkustamoon ilmanoton kautta, (Interior Air Quality System), varmistaa, että.