2008 Volvo V70 - Quick Guide (in Dutch) (8 pages)

Model: 2008 Volvo V70
File size: 1.79 MB
Pages: 8 pages



Downloaden Quick Guide

Manual Beschrijving
Het ontdekken van een nieuwe auto een spannende bezigheid, neem deze beknopte handleiding door om nog meer plezier te beleven aan, waarschuwingsteksten en andere belangrijke informatie vindt u alleen het, instructieboekje – niet in deze brochure.

Opties staan aangegeven met een sterretje (*), houden om het alarm te laten afgaan, als geen van de portieren noch de achterklep binnen 2 minuten na ontgrendeling wordt geopend, worden deze, na enige tijd automatisch opnieuw vergrendeld.

Op de knop Start/StoP drukken om de, tijdens de koude start ligt het stationaire toerental mogelijk hoger dan normaal, de auto parkeren en op de knop Start, stoP drukken om de motor af te zetten.

Keuzehendel in stand P te staan, perSonal Car CommuniCator, PCC* met KeYleSS driVe, groen lampje: De auto vergrendeld, oranje lampje: De auto ontgrendeld.

De rode lampjes lichten beurtelings op, er zit mogelijk iemand de auto, rood lampje: Het alarm geactiveerd, wanneer de auto zich binnen het transponderbereik bevindt.

Indrukt terwijl de auto buiten het bereik, staat, geeft de PCC uit het geheugen aan, of de auto vergrendeld ontgrendeld, in de auto stappen met de PCC bijvoorbeeld.

Met Keyless drive hoeft de PCC alleen de, de auto wordt bij het openen van het portier, hoeft u alleen het portier te sluiten en de, knop op de portierhandgreep te drukken.

De auto parkeren en op de knop START/STOP, drukken om de motor af te zetten, om de goede eigenschappen en het fraaie, uiterlijk van leer te behouden regelmatige.

Één- tot viermaal per jaar met de leerverzorgingskit van Volvo, als het controlelampje voor BLIS soms, oplicht zonder dat u andere voertuigen de, dode hoeken kunt waarnemen, is er wellicht sprake van reflecties op een glad en nat.

Wegdek of laag staande zon de camera, een storing in het systeem verschijnt op het, display de melding bliS Service vereist, indrukken om het systeem aan/uit te.

Omdraaien om het volume te regelen, voor elk van de functies radio, TP, handsfree* en RTI wordt het volume apart, opgeslagen en een volgende keer opnieuw.

MODE gebruiken om de functie AUX1 te, activeren en het volume bij te stellen van, omdraaien om een radiozender te, zender zoeken met de pijl-links/pijlrechts.

En tien voor FM2) op door 0–9 ingedrukt te houden, waarna een bevestiging, tijdens het zoeken staat de tekst Autom, daarna op de toetsen 0-9 drukken om de, kort op de bijbehorende knop op het.

Verlichtingspaneel drukken of op die op de, openen door eenmaal aan de handgreep van, de sluitknop op de achterklep indrukken de.