2008 Volvo V70 - Käyttöohjeet (in Finnish) (258 pages)

Model: 2008 Volvo V70
File size: 7.65 MB
Pages: 258 pages



Lataa käsikirja Käyttöohjeet

Manuaalinen Kuvaus
Toivomme, että Teillä ja Volvollanne on monia nautinnollisia ajovuosia edessänne, jotta tutustuisitte autoonne hyvin, suosittelemme käymään läpi sen varusteet ja tämän käyttöohjekirjan ohjeet ja huoltotiedot, hyvä tapa oppia tuntemaan uusi auto, lukea käyttöohjekirja, mieluiten ennen ensimmäistä ajokertaa.

Auton käsittelystä eri tilanteissa ja oppia hyödyntämään auton kaikkia hienouksia parhaalla, voi olla seurauksena auton vaurioituminen, ellei ohjeita noudateta, lisäksi kirjassa selostetaan myös valinnaisvarusteita (tehtaalla asennettuja varusteita) ja, hUOM! Volvon autot varustettu eri tavoin.

Tarpeisiin ja kansallista tai paikallista laeista ja, rusteista, valinnaisvarusteista ja lisävarusteista, ottakaa yhteys Volvo-myyjäänne, käyttöohjekirjassa olevat erittelyt, rakennetiedot ja kuvat eivät ole sitovia, volvo Car Corporation ja ympäristö.

Ympäristö, turvallisuus ja laatu ovat Volvo Car, iSO sertifikaatti, joka sisältää Ympäristönormin (ISO 14001), Tämä kattaa tehtaat, keskeiset toiminnot samoin kuin useat muista, työskentelyn ja ympäristöön liittyvien kysymysten suhteen, kaikilla Volvo-malleilla on EPI-ympäristöseloste (Environmental Product Information).

Siitä voitte nähdä, kuinka auton elinkaari vaikuttaa ympäristöön, volvon autoissa on kilpailukykyinen polttoaineenkulutus omissa luokissaan, vähemmän hiilidioksidin, joka kasvihuonekaasu, päästöjä, otsikon Ympäristön suojelu alta, sivu 4.

Puhdas sisältä ja ulkoa mukaisesti – tämä, konsepti käsittää sekä puhtaan matkustamoympäristön että tehokkaan pakokaasunpuhdistuksen, pakokaasupäästöt ovat reilusti voimassa olevien normien alapuolella, joka kykenee muuntamaan haitallisen maan pinnan otsonin puhtaaksi hapeksi.

(Interior Air Quality System), varmistaa että, sisään tuleva ilma puhtaampaa kuin ilma, järjestelmä muodostuu elektronisesta tunnistimesta ja hiilisuodattimesta, ilmaa valvotaan jatkuvasti ja jos tiettyjen epäterveellisten kaasujen, kuten hiilimonoksidin.

Pitoisuus tulee liian korkeaksi, ilmanotto suljetaan, hiilisuodatin estää typpioksidien, maanpinnan otsonin ja hiilivetyjen pääsyn sisään, volvon sisusta muotoiltu olemaan viihtyisä, autonne pitkälle käyttöiälle ja pienelle polttoaineenkulutukselle.

Vähentäkää polttoaineenkulutusta valitsemalla ECO-rengaspaineet, ks, kattokuorma ja suksilaatikko lisäävät merkittävästi ilmanvastusta ja, jos autossa on moottorinlämmitin, käyttäkää sitä aina ennen kylmäkäynnistystä, ajakaa pehmeästi ja välttäkää voimakkaita.

Huolehtikaa ympäristölle vaarallisista jätteistä, kuten esim, akuista ja öljystä, ympäristölle sopivalla tavalla, jos olette epävarma niiden oikeasta hävittämisestä, kysykää neuvoa valtuutetusta Volvon teknisestä, jarrutus voi saada pahoja seurauksia, jos turvavyötä ei käytetä.

Että kaikki matkustajat ovat ottaneet turvavyön käyttöön, – Vetäkää turvavyö esiin hitaasti ja lukitkaa, – Painakaa lukon punaista nuppia ja antakaa turvavyön kelautua sisään, kelaudu kokonaan sisään, syöttäkää turvavyötä sisään käsin siten, ettei se jää roikkumaan.

Turva vyö lukkiutuu eikä sitä voi vetää ulos, jos sitä vedetään liian nopeasti, jotta turva vyö antaa mahdollisimman hyvän, suojan, on tärkeää, että se hyvin kehoa.

Turvavyö ei saa olla kiertyneenä, lantiovyön pitää olla alhaalla (ei vatsan, kiristää lantiovyö lantion päälle vetämällä, jos turvavyötä ei käytetä tai käytetään virheellisesti, tämä voi vaikuttaa turvatyynyn.

Älkää koskaan tehkö itse muutoksia tai, jos turva vyö on joutunut alttiiksi voimakkaalle kuormitukselle, esim, yhteydessä, pitää koko turva vyö vaihtaa.