2008 Volvo V70 - Instruktionsvejledning (in Danish) (258 pages)

Model: 2008 Volvo V70
File size: 7.63 MB
Pages: 258 pages



Hent Manual Instruktionsvejledning

Manual Beskrivelse
Er en af verdens sikreste personbiler og er konstrueret med henblik på at overholde de gældende sikkerheds- og miljøkrav, for at øge din køreglæde anbefaler vi, at du gør dig fortrolig med udstyret, anvisningerne og vedligeholdelsesoplysningerne i denne instruktionsbog, et god måde at lære sin nye bil kende på, er at læse instruktionsbogen, helst inden den.

Gøre sig bekendt med nye funktioner, får råd, om, hvordan bilen bør håndteres i forskellige, situationer, og lærer udnytte alle bilens, opmærksom på, at der er risiko for, der.

Kan ske personskader, medmindre anvisningerne følges, opmærksom på en risiko for, bilen kan, oBS! Volvos biler har forskelligt udstyr på, grund af tilpasninger til forskellige markeders.

Behov og nationale eller lokale love og, og illustrationer, der er anført i instruktionsbogen, er ikke bindende, flere oplysninger fås ved henvendelse til en, miljøhensyn, sikkerhed og kvalitet er de tre.

Kerneværdier, der er vejledende alle Volvo, din Volvo opfylder strenge internationale miljøkrav og er desuden fremstillet på en af verdens mest ressourceeffektive og reneste, iSO og omfatter vore fabrikker, centrale funktioner og flere af vore andre enheder, samarbejdspartnere om at arbejde systematisk med miljørelaterede spørgsmål.

Samtlige Volvo-modeller har miljøvaredeklarationen EPI (Environmental Product Information), du kan læse mere herom på, jo lavere brændstofforbruget er, des lavere er, føreren har mulighed for at påvirke brændstofforbruget.

Overskriften Tag hensyn til miljøet på, din Volvo er fremstillet efter konceptet, udstødningsudslippet langt under de gældende normer, som kan omdanne skadelig troposfærisk ozon til ren ilt, når ozonet passerer.

Et kabinefilter forhindrer, støv og pollen, kommer ind i kabinen via luftindtaget, et avanceret luftkvalitetssystem, IAQS1 (Interior Air Quality System), sikrer, at den indkommende luft er renere end luften udenfor i, systemet består af en elektronisk sensor og.

Kulfiltret bevirker, at indstrømning af kvælstofilte, troposfærisk ozon og kulbrinter forhindres, interiøret i en Volvo er således udformet, det er behageligt, selv for dem der lider af, og tekstiler er afprøvede med hensyn til visse.

Tekstilerne opfylder kravene i den økologiske, standard Öko-Tex et stort fremskridt, Öko-Tex-certificeringen omfatter for eksempel sikkerhedsseler, måtter, tekstiler og stoffer, med naturlige vækststoffer og opfylder certificeringskravene.

Gennem regelmæssig vedligeholdelse skaber du forudsætninger for lang levetid og lavt, bidrager du til et renere miljø, værksteder for overladt at servicere og vedligeholde din bil, indgår den i vores system, stiller krav til, hvordan vore værkstedslokaler.

Skal være udformet for forhindre spild og, de kundskaber og det værktøj, der kræves, du kan let selv bidrage til skåne miljøet ved, bilplejeprodukter og ved sørge service.

Og vedligeholdelse af bilen efter anvisningerne i instruktionsbogen, nedenfor følger nogle råd om, hvordan man, tøm bilen for unødvendige ting - jo større, hvis bilen har motorvarmer, bør den altid.

Kør jævnt, og undgå kraftige opbremsninger, kør i det højest mulige, når der er længere tids ophold i trafikken.