2005 Volvo V70 - Ägarmanual (in Swedish) (218 pages)

Model: 2005 Volvo V70
File size: 4.27 MB
Pages: 218 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Ett omfattande alfabetiskt register finns sist i boken, de specifikationer, konstruktionsuppgifter och illustrationer som, finns i instruktionsboken är inte bindande, i instruktionsboken beskrivs förutom standardutrustning även.

Utrustning som är extra eller tillval, också lagkrav som påverkar bilens utrustningsnivå, du ibland måste bläddra förbi avsnitt i boken som beskriver utrustning som inte finns på din bil, miljöomsorg, säkerhet och kvalitet är Volvo.

Tillverkad i någon av världens resurseffektivaste och renaste fabriker, har ett globalt certifikat för miljöstandarden, iSO vilket leder till ständiga förbättringar inom miljöområdet, kan jämföra miljöpåverkan från olika modeller.

Din Volvo är tillverkad enligt konceptet Ren, inifrån och ut, ett koncept som innefattar ren, bil sparar bränsle och släpper ut väldigt små, till att du och dina passagerare slipper andas.

Utsläpp från andra bilar genom att rena luften, att luften i kupén är renare än luften utanför i, övervakar mängden koloxid i den inkommande luften och stänger luftintaget så att koloxidhalten inte blir för hög i kupén - till exempel, i tät stadstrafik, i köer och.

Textilierna i bilen uppfyller kraven enligt den, finns en särskild beläggning, PremAir®3, som, omvandlar skadligt marknära ozon till rent, miljökrav och har låg bränsleförbrukning för.

Att minska utsläppen av koldioxid, som bidrar, konkurrenskraftiga vad gäller bränsleförbrukning i sina respektive klasser, genom att underhålla bilen regelbundet kan du, personalen på Volvos verkstäder har det.

Kunnande och de verktyg som garanterar god, vi tror att våra kunder delar vår omtanke om, samt göra service och underhålla bilen enligt, här följer några råd om hur du kan spara på.

· Töm bilen på onödiga saker, · Om bilen är utrustad med motorvärmare, · Kör mjukt, undvik snabba och onödiga, · Kör på högsta möjliga växel.

· Använd motorbromsen, släpp gasen och, stäng av motorn vid väntetider i trafiken, · Tänk på att hantera miljöfarligt avfall som t, genom att följa dessa råd kan du sänka.

Ökar eller nöjet med bilkörningen minskar, sparar bilen, pengar och jordens resurser, till och med en häftig inbromsning kan få, svåra följder om du inte använder bilbältet.

Därför alla dina passagerare att använda, som sitter i baksätet att slungas fram mot, så här gör du när du ska använda bilbältet: dra, ut bältet långsamt och lås fast det genom att.

Skjuta ner dess låstunga i låset, ”klick” indikerar att bältet är låst, bältet är normalt inte spärrat och du kan röra, bältet spärras och kan alltså inte dras ut.

Om bilen lutar kraftigt framåt, för att bältet ska ge maximalt skydd, är det, viktigt att det ligger väl an mot kroppen.