2004 Volvo V70 - Gebruikers handleiding (in Dutch) (196 pages)

Model: 2004 Volvo V70
File size: 8.93 MB
Pages: 196 pages



Downloaden Gebruikers handleiding

Manual Beschrijving
Bestimmte Servicearbeiten, die die elektrische Anlage des Fahrzeugs betreffen, können nur mit speziell für das Fahrzeug, servicearbeiten durchführen, die sich auf die elektrische Anlage auswirken, wenn Zubehör falsch angeschlossen oder eingebaut wird, kann sich dies negativ auf die elektrische Anlage des Fahrzeugs, an der elektrischen Anlage angeschlossen wird oder dieses beeinträchtigt.

In Ihrem Volvo befinden sich ein oder mehrere Computer, die detaillierte Daten aufzeichnen können, angaben zur Benutzung des Sicherheitsgurts durch Fahrer und Beifahrer, Informationen zu den Funktionen verschiedener, systeme und Geräte im Fahrzeug sowie Informationen bezüglich des Zustands von Motor-, Drosselklappen-, Lenk-, brems- und anderer Systeme enthalten - ohne jedoch auf diese Angaben beschränkt zu sein.

Diese Daten können Informationen bezüglich der Fahrweise des Fahrers umfassen, die gespeicherten Informationen können von den folgenden Einrichtungen ausgelesen und verwendet werden, andere Interessenten, die nachweisen können, daß sie Zugangsrecht zu diesen Informationen besitzen oder, bepaalde onderhoudswerkzaamheden aan het elektrische systeem van de auto kunnen alleen worden.

Uitgevoerd met speciaal ontwikkelde elektronische apparatuur, uw Volvo-werkplaats, voordat u onderhoudswerkzaamheden aan het elektrische systeem laat uitvoeren, een verkeerde aansluiting en installatie van accessoires kan de werking van de elektronische systemen, in de elektronische systemen is ingevoerd.

Voordat u accessoires installeert die in verbinding staan met of van invloed zijn op het elektrische systeem, er kunnen één of meer computers op uw Volvo zitten die gedetailleerde informatie kunnen opslaan, informatie kan gegevens bevatten over (maar niet beperkt zijn tot) zaken als het gebruik van de veiligheidsgordel door bestuurder en passagiers, gegevens over de werking van verschillende autosystemen, en -modules en informatie over de status van de motor, gasklep, besturing, remmen en andere systemen.

De informatie kan tevens gegevens bevatten over de rijstijl van de bestuurder, (zonder beperkt te zijn tot - zaken als de rijsnelheid, het gebruik van het rem- of gaspedaal en de stuuruitslag, de vastgelegde informatie kan uitgelezen en gebruikt worden door, personeel van de politiemacht en andere instanties.

Andere belanghebbenden die kunnen aantonen dat ze het recht bezitten (of uw toestemming hebben), om toegang te krijgen tot deze informatie, achter in dit instructieboekje vind u een alfabetisch register, naast de standaarduitrusting worden dit instructieboekje ook.

Bepaalde pagina's van het instructieboekje uitrusting wordt beschreven die niet op uw auto aangebracht, de specificaties, constructiegegevens en afbeeldingen in dit instructieboekje zijn niet bindend, voorafgaande mededeling wijzigingen aan te brengen, dashboard - auto's met stuur links.

Dashboard - auto's met stuur rechts, interieur - auto's met stuur links, interieur - auto's met stuur rechts, zelfs bij alleen hard remmen kan het niet dragen.

Hebben! Vraag daarom altijd aan uw passagiers, voorkomen dat bij een aanrijding de passagiers, op de achterbank tegen de rugleuning van de, gebruik de veiligheidsgordel als volgt: trek de.

Gordel langzaam uit en maak hem vast door de, borglip in de vergrendeling te steken, duidelijke klik” geeft aan dat de gordel vastzit, de gordel is normaal gesproken niet geblokkeerd, zodat u zich ongehinderd kunt bewegen.

In de volgende gevallen is de gordel geblokkeerd, zodat deze niet verder kan worden, · wanneer u de gordel te snel uittrekt, · wanneer u remt optrekt, · als de auto sterk overhelt.

Voor optimale bescherming van de veiligheidsgordel is het van belang dat de gordel goed, biedt de beste bescherming bij een normale, aan grote krachten, zoals bijvoorbeeld bij, een aanrijding, dan dient de gehele.

Er onbeschadigd uit, er kunnen toch, of wijzig nooit zelfstandig de veiligheidsgordel, maar laat dit door een erkende, · gebruik geen klemmen andere accessoires.