2019 Volvo V60 - Käyttöohjeet (in Finnish) (688 pages)

Model: 2019 Volvo V60
File size: 12.24 MB
Pages: 688 pages



Lataa käsikirja Käyttöohjeet

Manuaalinen Kuvaus
Etäavain lukitsee ovet, takaluukun ja polttoainesäiliön luukun ja avaa niiden lukituksen. Etäavaimen on oltava autossa, jotta auto voidaan käynnistää. Etäavainta ei käytetä fyysisesti käynnistettäessä, koska vakiomallinen auto on varustettu avaimettoman käynnistyksen tuella (Passive Start).

Avaimen pitää olla matkustamon etuosassa, esim. kuljettajan taskussa tai sijoitettuna tunnelikonsolin mukinpitimeen auton käynnistyksen mahdollistamiseksi. Lisävarusteena on saatavana myös ovien, takaluukun ja polttoainesäiliön luukun avaimeton lukitseminen ja lukituksen avaaminen (Passive Entry*).

Tällöin avaimen käyttöetäisyys ulottuu kuljettajan ovesta säteeltään n. 1,5 metriä (5 jalkaa) olevan puoliympyrän sisälle ja n. 1 m:n (3 jalan) etäisyydelle takaluukusta. Avaimettoman käynnistyksen ollessa yhdessä avaimettoman lukitsemisen ja lukituksen avaamisen kanssa voidaan etäavain sijoittaa mihin tahansa matkustamossa tai kuormatilassa säilyttäen auton käynnistystoiminto. Jokainen auton mukana toimitettavista etäavaimista voidaan yhdistää kuljettajaprofiiliin, joka sisältää ainutkertaisia asetuksia autoa varten. Käytettäessä avainta, johon on yhdistetty tietty profiili, auton asetuksia muutetaan kyseisen profiilin mukaan.