2019 Volvo V60 - Gebruikers handleiding (in Dutch) (716 pages)

Model: 2019 Volvo V60
File size: 12.28 MB
Pages: 716 pages



Downloaden Gebruikers handleiding

Manual Beschrijving
Tal van auto-instellingen zijn naar wens aan te passen en op te slaan in een of meer bestuurdersprofielen. De persoonlijke instellingen worden automatisch in het actieve bestuurdersprofiel opgeslagen. Elke sleutel is te koppelen aan een bestuurdersprofiel.

Bij gebruik van een sleutel waaraan een bestuurdersprofiel is gekoppeld, wordt de auto aangepast volgens de instellingen van dat specifieke bestuurdersprofiel. Welke instellingen worden opgeslagen in bestuurdersprofielen? Veel auto-instellingen worden automatisch opgeslagen in het actieve bestuurdersprofiel op voorwaarde dat het niet vergrendeld is. De verrichte auto-instellingen zijn hetzij persoonlijk, hetzij algemeen.

Het zijn de persoonlijke instellingen die in bestuurdersprofielen worden opgeslagen. Instellingen die zijn op te slaan in een bestuurdersprofiel zijn onder meer schermweergaven, spiegels, voorstoelen, navigatie, audio- en mediasysteem, taal en stembediening. Bepaalde instellingen, de zogenoemde algemene instellingen, zijn te wijzigen, maar worden niet opgeslagen in een specifiek bestuurdersprofiel.