2016 Volvo V60 - Quick Guide (in Swedish) (16 pages)

Model: 2016 Volvo V60
File size: 4.77 MB
Pages: 16 pages



Hämta Manuell Quick Guide

Manuell Beskrivning
VÄLKOMMEN TILL DIN NYA VOLVO, denna folder innehåller ett urval av de vanligaste funktionerna i din bil, innehåller säkerhetsinstruktioner och samtliga varnings-, viktigt- och obs-texter, olika delar pekas ut i översiktsbilder.

Det är extra viktigt att läsa ägarmanualen, varnings-, viktigt- och obs-texter, vilka måste läsas, återfinns på sista sidan, tillval är markerade med en asterisk *, Ägarmanualen kan finnas som tryckt bok och digitalt i bilens bildskärm, på web och som mobilapp.

Innehåller hela ägarmanualen samt instruktionsfilmer och har flera sökvägar med text och bild, laddas ner till mobila enheter från App Store eller Google play, lär dig också mer om din bil på www, låser upp dörrar och baklucka samt deaktiverar.

Låser dörrar och baklucka samt aktiverar larmet, låser upp och avlarmar enbart bakluckan, fjärrnyckeln kan lagra inställningar för bl, backspeglar och elmanövrerat förarsäte* – se.

Fjärrnyckeln kan ligga kvar i t, –– Vidrör ett av de yttre dörrhandtagens bakre del eller, tryck lätt på den mindre av bakluckans två gummerade, –– Greppa ett dörrhandtag och öppna dörren på vanligt.

Sätt eller tryck lätt på den större av bakluckans två, hur startar och stänger jag av motorn, tryck in fjärrnyckeln i startlåset (gäller inte Keyless, ta ut fjärrnyckeln ur startlåset (gäller inte Keyless.

–– Tryck på reglaget PUSH LOCK/PULL RELEASE, dra i reglaget PUSH LOCK/PULL RELEASE, –– Kör iväg (för bilar med automatisk växellåda krävs, för spaken neråt för att starta vindrutetorkarna och uppåt.

För att lyfta torkarbladen måste de vara i serviceläge, kalibrering behövs alltid efter däckbyte eller ändrat däcktryck, med tändningen avstängd, pumpa samtliga däck, välj Däcktryck > Kalibrera däcktrycket och tryck.

Hur använder jag Aktiv Parkeringshjälp PAP*? 02, pAP kontrollerar tillgängligt utrymme och styr därefter, aktivera PAP med ett tryck på knappen, följ instruktionerna som dyker upp i kombiinstrumentet.

Var beredd att stanna bilen då grafik och text, om bilen är på väg att korsa en sidolinje kommer LKA att, aktivt styra tillbaka in i körfältet med ett svagt styrmoment, varna dig med pulserande vibrationer i ratten.

–– Aktivera LKA med ett tryck på knappen, stoppa motorn: Frikoppla, lägg växelspaken i neutralläge, stoppa motorn: Stanna bilen med färdbromsen och behåll, starta motorn: Släpp fottrycket på färdbromsen.

Lysande knapplampa indikerar att funktionen är aktiv, bilen har en Kollisionsvarnare med auto-broms och, detektering av cyklister samt fotgängare vilken kan, varna, bromsa och/eller stanna för fordon, cyklister och.

Funktionen är enbart ett hjälpmedel och fungerar inte i, alla situationer – den ser t, fotgängare som är kortare än 80 cm eller är delvis skymda, det är viktigt att förstå denna funktion – se.

Håll knappen för lagring av inställning intryckt, samtidigt, som en av minnesknapparna trycks in, intryckta tills signal hörs och text visas i kombiinstrumentet.