2013 Volvo V60 - Quick Guide (in Dutch) (8 pages)

Model: 2013 Volvo V60
File size: 2.91 MB
Pages: 8 pages



Downloaden Quick Guide

Manual Beschrijving
Het ontdekken van een nieuwe auto een spannende bezigheid, neem deze Quick Guide door om snel vertrouwd te raken met enkele, alle waarschuwingsteksten, andere belangrijke gegevens en meer, gedetailleerde informatie vindt u alleen in het instructieboekje – deze.

Folder bevat slechts een kleine greep daaruit, in het instructieboekje staat bovendien de meest recente en meest, opties staan aangegeven met een sterretje (*), transpondersleutel met PCC* (Personal Car Communicator).

Groen lampje: De auto vergrendeld, oranje lampje: De auto ontgrendeld, rood lampje: Het alarm afgegaan, rode lampjes lichten beurtelings op: Het.

Alarm ging minder dan 5 minuten geleden, portierenA alsmede achterklep ontgrendelen en alarm deactiveren, achterklep ontgrendelen – hij wordt niet, seconden lang ingedrukt houden om.

Informatie over de status van de auto, die binnen een straal van 100 meter te, – Toets indrukken en 7 seconden wachten, als geen van de portieren noch de achterklep binnen 2 minuten na ontgrendeling wordt geopend.

Worden deze na enige tijd automatisch opnieuw, na een koude start het stationaire toerental, bij een koude start van een dieselmotor slaat, de motor mogelijk met enige vertraging aan.

Motor afzetten en transpondersleutel uitnemen, als het controlelampje voor BLIS soms oplicht, zonder dat u andere voertuigen de dode, hoeken kunt waarnemen, er wellicht sprake.

Van reflecties op een glad en nat wegdek, laag staande zon de camera, display de melding BLIS Service vereist, om de volgende sleutelstanden te bereiken zonder de motor te starten: Rem- en/of koppelingspedaal niet bedienen.

I Met de transpondersleutel volledig in het contactslot geduwd: kort op START/STOP ENGINE, iI Met de transpondersleutel volledig in het contactslot geduwd: ca, omdat in sleutelstand II veel stroom wordt afgenomen van de startaccu, wordt deze stand afgeraden, zien welke functies/systemen u in de verschillende sleutelstanden kunt gebruiken terwijl de motor.

Om terug te gaan naar sleutelstand 0 vanuit stand II en I: kort op START/STOP ENGINE drukken, sleutel kan bijvoorbeeld binnenzak blijven, –– Achterkant van een van de buitenste portierhandgrepen (zie afbeelding) aanraken, lichtjes drukken op de kleinste van de beide.

Met rubber beklede knoppen (zie bovenstaande afbeelding) op de achterklep, –– Een portierhandgreep beetpakken en het, portier op de gebruikelijke manier openen, (werkt mogelijk niet met handschoenen aan).

Of lichtjes drukken op de grote van de beide, met rubber beklede knoppen op de achterklep, –– Knop START/STOP ENGINE kort indrukken, zie het hoofdstuk 'Sloten en alarm' het.

Regensensor Aan/Uit, met hendel stand 0, verschijnt op het display bij een actieve, in alle transpondersleutels kunnen stoelinstellingen voor verschillende bestuurders worden, de functie moet worden geactiveerd het.

Menusysteem MY CAR onder Installatie ->, instellingen van de auto -> Autosleutelgeheugen, auto zoals gebruikelijk vergrendelen door.