2007 Volvo V50 - Käyttöohjeet (in Finnish) (259 pages)

Model: 2007 Volvo V50
File size: 8.11 MB
Pages: 259 pages



Lataa käsikirja Käyttöohjeet

Manuaalinen Kuvaus
Toivomme, että Teillä ja Volvollanne monia nautinnollisia, suunniteltu myös täyttämään voimassa olevat turvallisuus- ja, jotta sopeutuisitte autoonne paremmin, suosittelemme tutustumaan sen varusteisiin sekä tämän käyttöohjekirjan ohjeisiin, volvo Car Corporation ja ympäristö 7.

Hyvä tapa oppia tuntemaan uusi auto on lukea käyttöohjekirja, mieluiten ennen ensimmäistä ajokertaa, auton käsittelystä eri tilanteissa ja oppia hyödyntämään auton kaikkia hienouksia parhaalla tavalla, vaaroihin, joita voi syntyä, jos ohjeita noudateta, volvon autot ovat eri tavoin varustettuja johtuen mukauttamisesta eri markkina-alueiden tarpeisiin sekä kansalliseen tai.

Käyttöohjekirjassa olevat erittelyt, rakennetiedot ja kuvat eivät ole sitovia, ympäristö, turvallisuus ja laatu ovat Volvo, car Corporation -yhtiön kolme ydinarvoa, jotka ohjaavat kaikkea toimintaa, ympäristövaatimukset, ja ne on lisäksi valmistettu vähäpäästöisissä, resursseja tehokkaasti hyödyntävissä tehtaissa.

Sertifiointi, mikä tukee ympäristöasioihin liittyvää työtä, kaikilla Volvon malleilla on EPI (Environmental Product Information) -ympäristöselvitys, voitte itse verrata eri mallien ja moottoreiden, otsikon Ympäristön suojelu alta sivulta 9.

Volvon autoilla on omissa luokissaan kilpailukykyinen polttoaineenkulutus, puhdas sisältä ja ulkoa – konseptin, joka, ovat paljon voimassa olevien normien alapuolella, matkustamosuodatin estää pölyn ja siitepölyn pääsemisen matkustamoon ilmanoton.

Vaa ilmaa valvotaan jatkuvasti, ja jos tiettyjen, epäterveellisten kaasujen, kuten hiilimonoksidin, pitoisuus tulee liian suureksi, ilmanotto, hiilisuodatin estää typpioksidien, maanpinnan otsonin ja hiilivetyjen päästyn sisään, volvon sisusta muotoiltu olemaan viihtyisä.

(Interior Air Quality System), varmistaa, että, järjestelmä muodostuu elektronisesta tunnistimesta ja hiilisuodattimesta, premAir ® on Engelhard Corporationin rekisteröity tavaramerkki, säännöllisellä hoidolla luotte edellytykset auton pitkälle käyttöiälle ja pienelle polttoaineenkulutukselle sekä myötävaikutatte täten.

Huoltaa autoa, siitä tulee osa järjestelmäämme, korjaamohenkilökunnallamme on tieto ja työkalut, joita tarvitaan takaamaan hyvä ympäristön huomioon ottaminen, on helppoa auttaa itse säästämään ympäristöä esim, tekemällä huollot ja hoitamalla autoa käyttöohjekirjan ohjeiden mukaisesti.

Pienentäkää polttoaineenkulutusta valitsemalla ECO-rengaspaineet, ks, kattokuorma ja suksilaatikko aiheuttavat suuremman ilmanvastuksen, jos autossa on moottorinlämmitin, käyttäkää sitä aina ennen kylmäkäynnistystä, ajakaa pehmeästi ja välttäkää voimakkaita.

Jos olette epävarma niiden oikeasta hävittämisestä, kysykää neuvoa, suuri nopeus lisää kulutusta merkittävästi, polttoaineenkulutusta lisäämättä matka-aikaa ja vähentämättä ajonautintoa, sisään käsin niin, että se ei jää roikkumaan.

Vyö lukkiutuu eikä sitä voi vetää ulos, jos sitä vedetään liian nopeasti, jotta turvavyö suojaisi mahdollisimman hyvin, on tärkeää, että se tiukasti vartaloa, jarrutus voi saada pahoja seurauksia, jos turvavyötä ei käytetä.

Että kaikki matkustajat ovat ottaneet turvavyön käyttöön, – Vetäkää turvavyö esiin hitaasti ja lukitkaa, – Painakaa lukon punaista nuppia ja antakaa vyön kelautua sisään, että turvavyö ei saa olla kiertyneenä.

Että lantiovyön pitää olla alhaalla (ei vatsan, kiristää lantiovyö lantion päälle vetämällä, kukin turvavyö tarkoitettu vain yhdelle, Älkää koskaan tehkö itse muutoksia tai korjauksia vyöhön.

Kohdistunut suuri kuormitus, koko vyö, vyön on oltava tyyppihyväksytty ja tarkoitettu samaan paikkaan kuin vanha vyö, jos turvavyötä ei ole kiinnitetty, annetaan ääni- ja valomuistutus.