2017 Volvo S60 - Kasutusjuhend (in Estonian) (440 pages)

Model: 2017 Volvo S60
File size: 11.8 MB
Pages: 440 pages



Lae Käsitsi Kasutusjuhend

Käsitsi kirjeldus
Loodame, et Volvo pakub Sulle sõidurõõmu paljudeks aastateks, konstrueerimisel mõtlesime Sinu ja Sinu kaasreisijate turvalisusele ja, soovitame teil lugeda kasutusjuhendis olevad juhised ja hooldusteave, läbi, et oleksite kursis oma Volvo kõigi võimalustega.

Saadaval ka mobiilirakendusena (Volvo kasutusjuhend) ning ettevõtte, juhi kõrvalistuja turvapadi – funktsiooni lubamine/blokeerimine*, näidikud ja juhtseadmed, vasakpoolse rooliga mudelid - ülevaade, näidikud ja juhtseadmed, parempoolse rooliga mudelid - ülevaade.

Mootori eelsoojendus ja salongi soojendus* - otsekäivitamine, mootori eelsoojendus ja salongi soojendus* - viivitamatu peatamine, istmevaheline konsool – sigaretisüütaja ja tuhatoos*, Õhu kvaliteet – Clean Zone Interior.

Õhu suunamine - õhu siseringlusesse suunamine, keyless Drive* - võtmega lukust avamine, lukustamine / luku avamine – pakiruumi kaas, city Safety™ - sümbolid ja teated.

Kohanduv püsikiirusehoidja* - möödasõit teisest sõidukist, kohanduv püsikiirusehoidja* - ummikus liikumise abisüsteem, kokkupõrke hoiatussüsteem* - kaameraandurite piiratud toime, kohanduv püsikiirusehoidja* - püsikiiruse hoidja lüliti funktsioonid.

Kokkupõrke hoiatussüsteem* - sümbolid ja teated, püsikiiruse hoidja* ajutine väljalülitamine ja ooterežiimis olek, püsikiiruse hoidja* - Seadistatud kiiruse taastamine, kohanduv püsikiirusehoidja* - veaotsing ja toimimine.





Read(view) online free pdf manual 2017 Volvo S60