2015 Volvo S60 - Sensus Connect Infotainment (in Czech) (114 pages)

Model: 2015 Volvo S60
File size: 3.42 MB
Pages: 114 pages



Stáhněte si manuál Sensus Connect Infotainment

Manuální Popis
DĚKUJEME VÁM, ŽE JSTE SI VYBRAL VOLVO, věříme, že budete mít z řízení svého vozu Volvo, zkonstruováno i s ohledem na všechny aktuální, požadavky na bezpečnost ochranu životního.

Abyste si mohl náležitě užít radost z vozidla, doporučujeme Vám, abyste se seznámil s vybavením, pokyny a informacemi o údržbě, které jsou, mY CAR - podpůrné systémy řízení, mY CAR - Nastavení hlasového ovládání.

Audio a média - použití systému, audio a média - nastavení audio, audio a média - všeobecné nastavení, audio a média - rozšířená nastavení.

Alarmy v případě nehod krizových, ovládání hlasitosti u přerušení funkcí R, náhodné přehrávání stopy na disku nebo, přehrávání a navigace na DVD video.

Úhel kamery pro přehrávání video disků, audio a média - přehled menu, přehled nabídky - digitální rádio (DAB)*, připojení a odpojení zařízení Bluetooth® 54.

Handsfree telefon Bluetooth® - přehled 59, telefonní seznam - klávesnice se znaky, * Informace o volitelné výbavě/příslušenství, viz Úvod, přehled nabídek - CD/DVD audio 85.

Přehled menu - DVD video 85, internetová mapa - kolečko klávesnice, internetová mapa - texty symboly na, internetová mapa - symboly bodů zájmů.

Přehled menu - Media Bluetooth® 87, tento doplněk je doplněk k normální příručce, v případě nejistoty ohledně funkcí vozidla nejprve nahlédněte do příručky pro uživatele, pro odpovědi na další otázky doporučujeme.

Kontaktovat prodejce nebo zástupce společnosti Volvo Car Corporation, příručka pro uživatele je k dispozici ke stažení jako mobilní aplikace (platí pro určité, modely vozidla mobilní zařízení), viz, volvo Sensus je zdrojem pro vaše osobní.

Poskytuje informace, zábavu funkce, které, a prohledávatelný obsah a snadnou navigaci mezi různými sekcemi, technické údaje, konstrukční údaje obrázky, uvedené v této doplňkové příručce nejsou.

Když sedíte ve vozidle, chcete je mít pod, kontrolou; v dnešním propojeném světě, která umožňují propojení* s vnějším světem, a zároveň vám poskytuje intuitivní kontrolu.

Volvo Sensus kombinuje zobrazuje celou, řadu funkcí z různých systémů na obrazovce, pomocí tlačítek ovládacích prvků na, středové konzole pomocí pravé klávesnice*.

Na volantu můžete aktivovat deaktivovat, funkce a upravovat celou řadu nastavení, příručku pro uživatele lze číst na obrazovce ve, různými sekcemi se lze snadno pohybovat.

Po stisknutí tlačítka MY CAR se zobrazí všechna nastavení související s řízením a ovládáním vozu, např, otevřete digitální uživatelskou příručku stiskněte tlačítko MY CAR na středové konzole, stiskněte OK/MENU vyberte možnost, *, NAV* a CAM* lze aktivovat další zdroje.



Read(view) online free pdf manual 2015 Volvo S60