2008 Volvo S60 - Käyttöohjeet (in Finnish) (272 pages)

Model: 2008 Volvo S60
File size: 8.67 MB
Pages: 272 pages



Lataa käsikirja Käyttöohjeet

Manuaalinen Kuvaus
Toivomme, että Teillä ja Volvollanne monia nautinnollisia, myös suunniteltu täyttämään voimassa olevat turvallisuus- ja, jotta tutustuisitte autoonne hyvin, suosittelemme käymään läpi, sen varusteet ja tämän käyttöohjekirjan ohjeet ja huoltotiedot.

Volvo Car Corporation ja ympäristö 7, neliveto – AWD (All Wheel Drive) 121, hyvä tapa oppia tuntemaan uusi autonsa, lukea käyttöohjekirja, mieluiten ennen ensimmäistä ajomatkaa.

Eri tilanteissa ja opitte hyödyntämään auton, volvon autot on varustettu eri tavoin johtuen, ja kansallista tai paikallista laeista ja määräyksistä, käyttöohjekirjassa olevat erittelyt, rakennetiedot ja kuvat eivät ole sitovia.

Itsellemme oikeuden muutoksiin ilman edeltävää ilmoitusta, lisäksi kirjassa selostetaan myös valinnaisvarusteita (tehtaalla asennettuja varusteita) ja, ympäristö, turvallisuus ja laatu ovat Volvo, myös vaatimuksia yhteistyökumppaneillemme järjestelmällisen työskentelyn ja.

Ympäristövaatimukset ja on lisäksi valmistettu eräässä maailman tehokkaimmin voimavaroja käyttävistä ja puhtaimmista tehtaista, kaikilla Volvo-malleilla on EPI-ympäristöseloste (Environmental Product Information), siitä voitte nähdä, kuinka auton elinkaari vaikuttaa ympäristöön, volvon autoilla on kilpailukykyinen polttoaineenkulutus omissa luokissaan.

Otsikon Ympäristön suojelu alta, sivu 9, puhdas sisältä ja ulkoa mukaisesti – tämä, konsepti käsittää sekä puhtaan matkustamoympäristön että tehokkaan pakokaasunpuhdistuksen, joka kykenee muuntamaan haitallisen maan pinnan otsonin puhtaaksi.

Hapeksi, kun otsoni kulkee jäähdyttimen läpi, mitä suurempi otsonipitoisuus on, sitä enemmän otsonia muunnetaan, matkustamosuodatin estää pölyn ja siitepölyn pääsyn matkustamoon ilmanoton kautta, epäterveellisten kaasujen, kuten hiilimonoksidin, pitoisuus tulee liian korkeaksi, ilmanotto suljetaan.

Hiilisuodatin estää typpioksidien, maanpinnan otsonin ja hiilivetyjen pääsyn sisään, volvon sisusta muotoiltu olemaan viihtyisä, (Interior Air Quality System), varmistaa että, sisään tuleva ilma puhtaampaa kuin ilma.

Järjestelmä muodostuu elektronisesta tunnistimesta ja hiilisuodattimesta, autonne pitkälle käyttöiälle ja pienelle polttoaineenkulutukselle, huollon ja hoidon, siitä tulee järjestelmämme, taloudellisesti, ostamalla ympäristömerkittyjä autonhoitotuotteita sekä tekemällä huollot ja hoitamalla autoa käyttöohjekirjan ohjeiden mukaisesti.

Vähentäkää polttoaineenkulutusta valitsemalla ECO-rengaspaineet, ks, kattokuorma ja suksilaatikko lisäävät merkittävästi ilmanvastusta ja, jos autossa on moottorinlämmitin, käyttäkää sitä aina ennen kylmäkäynnistystä, ajakaa pehmeästi ja välttäkää voimakkaita.

Suuri nopeus lisää kulutusta huomattavasti, koska ilmanvastus lisääntyy, – Painakaa lukon punaista nuppia ja antakaa turvavyön kelautua sisään, kelaudu kokonaan sisään, syöttäkää turvavyötä sisään käsin siten, ettei se jää, turvavyö lukkiutuu eikä sitä voi vetää ulos.

Jos sitä vedetään liian nopeasti, jarrutuksella voi olla vaikeita seurauksia, jos, vuoksi, että kaikki matkustajat ovat ottaneet, mahdollisimman hyvin, on tärkeää, että se.

– Vetäkää turvavyö esiin hitaasti ja lukitkaa, turvavyö ei saa olla kiertyneenä, lantiovyön pitää olla alhaalla (ei vatsan, kiristää lantiovyö lantion päälle vetämällä.

Jos turvavyötä ei käytetä tai käytetään virheellisesti, tämä voi vaikuttaa turvatyynyn, Älkää koskaan tehkö itse muutoksia tai korjauksia turvavyöhön, turvavyö on altistunut voimakkaalle kuormitukselle, esim.



Read(view) online free pdf manual 2008 Volvo S60