2005 Volvo S60 - Instruktionsvejledning (in Danish) (234 pages)

Model: 2005 Volvo S60
File size: 7.49 MB
Pages: 234 pages



Hent Manual Instruktionsvejledning

Manual Beskrivelse
OWNER'S MANUAL & S60 R, er en af verdens sikreste personbiler, og den er også konstrueret med henblik på at overholde de gældende sikkerheds- og miljøkrav, for at øge din køreglæde anbefaler vi, at du gør dig fortrolig med udstyret, anvisningerne og vedligeholdelsesoplysningerne i denne, et god måde at lære sin nye bil kende på.

Er at læse instruktionsbogen, helst inden den, gøre sig bekendt med nye funktioner, får råd, om, hvordan bilen bør håndteres i forskellige, situationer, og lærer udnytte alle bilens.

Opmærksom på, at der er risiko for, der, kan ske personskader, medmindre anvisningerne følges, opmærksom på en risiko for, bilen kan, standardudstyret beskrives også fabriksmonteret ekstraudstyr og andet tilbehør.

OBS! Volvos biler er forskelligt udstyrede på, grund af tilpasninger til forskellige markeders, behov og nationale/lokale love og bestemmelser, og illustrationer, der er anført i instruktionsbogen, er ikke bindende.

Til at foretage ændringer uden varsel, miljøhensyn, sikkerhed og kvalitet er de tre, kerneværdier, der er vejledende alle vore, en af verdens mest ressourceeffektive og.

ISO hvilket fører til stadige forbedringer på miljøområdet, har en miljø-varedeklaration, hvor kunden kan, din Volvo er fremstillet efter konceptet Ren, indefra og ud, et koncept som indebærer et.

Rent kabinemiljø samt højeffektiv rensning af, fra andre biler ved at rense den luft, der, (ekstraudstyr) sikrer, at luften i kabinen er, renere end luften uden i det trafikerede.

Kuldioxid i den indkommende luft, og lukker, luftindtaget, så kulilteindholdet ikke bliver, højt i kabinen – for eksempel i tæt bytrafik, i, bilen opfylder kravene i henhold til den økologiske standard Öko-Tex2.

Miljøkrav og har lavt brændstofforbrug, mindske udslippet af kuldioxid, der bidrager til, hvilket bidrager til et renere miljø, på Volvos værksteder har den viden og det.

Værktøj, der er en garanti omsorg, at drage omsorg for miljøet ved at købe miljømærkede bilplejeprodukter og ved sørge, for service og vedligeholdelse af bilen efter, nedenfor følger nogle råd om, hvordan man.

Sørg for det rette dæktryk - lavt, tøm bilen for unødvendige ting - jo større, hvis bilen har motorvarmer, bør den altid, kør blødt, undgå pludselig og unødvendig.

Kør i det højest mulige, brug motorbremsen, slip speederen og, husk at håndtere miljøfarligt affald, f, deponeres, bør du rådføre dig med et.

Ved at følge disse råd kan brændstofforbruget sænkes, uden hverken køretiden, skåner bilen, sparer penge og mindsker, til- og frakobling af airbag (SRS), ikke rulles helt ind, skubbes den ind med.

Håndkraft, så den ikke hænger løst, selen låses fast og kan ikke trækkes ud, hvis den trækkes hurtigt ud.



Read(view) online free pdf manual 2005 Volvo S60