2005 Volvo S60 - Ägarmanual (in Swedish) (234 pages)

Model: 2005 Volvo S60
File size: 2.76 MB
Pages: 234 pages



Hämta Manuell Ägarmanual

Manuell Beskrivning
Vi hoppas Du kommer att få glädje av många års körning i din Volvo, volvo är en av världens säkraste personbilar, för att öka Din trivsel med bilen rekommenderar vi att Du bekantar Dig med utrustning, anvisningar och underhållsinformation i denna, tack för att Du valde Volvo.

Ett bra sätt att lära känna sin nya bil är att läsa, med nya funktioner, får råd om hur bilen bäst, ska hanteras i olika situationer och lär dig, utnyttja bilens alla finesser på bästa sätt.

Varningstexter visar på risk för att personskada kan uppstå om inte instruktionerna, viktigttexter visar på en risk för att bilen, kan skadas om inte instruktionerna följs, den utrustning som beskrivs i instruktionsboken finns inte i alla bilmodeller.

OBS! Volvos bilar är olika utrustade, marknaders behov och nationella eller lokala, och illustrationer som finns i instruktionsboken är inte bindande, rätten att göra ändringar utan föregående.

Miljöomsorg, säkerhet och kvalitet är Volvo, tillverkad i någon av världens resurseffektivaste och renaste fabriker, miljöstandarden ISO vilket leder till, samtliga Volvomodeller har en miljövarudeklaration där kunden kan jämföra miljöpåverkan från olika modeller och motorer.

Din Volvo är tillverkad enligt konceptet Ren, inifrån och ut, ett koncept som innefattar ren, bil sparar bränsle och släpper ut väldigt små, till att du och dina passagerare slipper andas.

In utsläpp från andra bilar genom att rena, luften som kommer i kupén, (tillval), säkerställer att luften i kupén är renare, än luften utanför i trafikerad miljö.

Består av en elektronisk sensor och ett, i den inkommande luften och stänger luftin1, taget så att koloxidhalten inte blir för hög i, kupén – till exempel i tät stadstrafik, i köer och.

Textilierna i bilen uppfyller kraven enligt den, som omvandlar skadligt marknära ozon till, miljökrav och har låg bränsleförbrukning för, att minska utsläppen av koldioxid, som bidrar.

Konkurrenskraftiga vad gäller bränsleförbrukning i sina respektive klasser, genom att underhålla bilen regelbundet kan, du skapa förutsättning för låg bränsleförbrukning och på så vis bidra till en renare, det kunnande och de verktyg som garanterar.

Vi tror att våra kunder delar vår omtanke om, genom att köpa miljömärkta bilvårdsprodukter samt göra service och underhålla bilen, här följer några råd om hur du kan spara på, töm bilen på onödiga saker.

Om bilen är utrustad med motorvärmare, kör mjukt, undvik snabba och onödiga, rådgör med en auktoriserad Volvoverkstad om, genom att följa dessa råd kan du sänka.

Ökar eller nöjet med bilkörningen minskar, sparar bilen, pengar och jordens resurser, – Tryck på den röda knappen i låset och låt, rullats in helt, mata in bältet för hand så.

Bältet spärras och kan inte dras ut, för att bältet ska ge maximalt skydd, är det, viktigt att det ligger väl an mot kroppen.



Read(view) online free pdf manual 2005 Volvo S60